Oi voi, viikonloppu oli just niin ihana kuin osasinkin odottaa! Kaiken menojen ja hulinan jälkeen tuli kyllä tarpeeseen tällainen no-plans -viikonloppu. Lisää tällaisia!

Viikonloppu alkoi jo ihan huikeissa tunnelmissa. Poikakaveri oli kehittänyt mulle yllätyksen, ja niinpä saavuin perjantaina kuuden aikaan Kamppiin tietämättömänä siitä, että minne suuntaamme. Olin saanut ohjeeksi pukeutua illallisasuun, ja olin kieltämättä vähän hämilläni, kun otimmekin Espooseen suuntaavan bussin.

Hyppäsimme bussista jossain Haukilahdessa ja teimme pienen maisemakävelyn pitkin rantoja. Puolen tunnin kävelyn jälkeen aloin olla jo aika epäuskoinen, että ollaanko menossa ollenkaan syömään, kun ympärillä oli lähinnä omakotitaloja ja metsää. Lopulta kävelimme Haukilahden vesitornille päin ja ajattelin, että voi ei, mennäänkö me bongaamaan lintuja. :D

No, epäilykseni lintubongauksesta osoittautuivat vääriksi, sillä vesitornin päällä oli aivan ihana näköalaravintola nimeltä Haikaranpesä. En ollut koskaan kuullutkaan kyseisestä ravintolasta aiemmin! Perjantaisin raflassa vietettiin jazz&dinner -iltaa, joten saimme nauttia vieläpä live-musiikistakin. Näköalat olivat todella hienot, ja erityisen ihanaa oli katsoa ikkunoista auringonlaskua ja sen jälkeen hämärtyvää syyskuista iltaa.

Ruokakin oli oikein hyvää: söin alkupalaksi vuohenjuustosalaatin, pääruuaksi peuraa ja jälkkäriksi köyhiä ritareita. En varmaan ole syönyt kahteenkymmeneen vuoteen köyhiä ritareita, joten fiilis niitä napostellessa oli lähes nostalginen! Tykkäsin tosi paljon myös pääruuasta. Hinta-laatusuhde ravintolassa on todella hyvä, eikä kolmesta ruokalajeista viineineen tarvinnut maksaa mansikoita.

Eipä voi mennä pieleen viikonloppu, joka alkaa noin ihanalla yllätyksellä! :) Muuten viikonloppu onkin mennyt tuttuun tyyliin: treenejä, pitkiä yöunia ja hengailuhetkiä kavereiden kanssa. Tänään käytiin vielä illalla katsomassa Kätilö-leffa, joka oli kyllä ihan viihdyttävä, vaikka hävisikin kirjalle ihan kuusi nolla.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat