Nyt kun olen kokkaillut jonkun verran lounaita kotosalla, olen koettanut kehitellä mahdollisimman nopeita ja käteviä ruokalajeja, joita valmistaa ennen luentoja. Tämänhetkiseksi suosikkilounaaksi on muodostunut tonnikalawrapit, joita syödään tällä hetkellä aika paljon. Tonnikalawrapit on tosi täyttäviä, ja yhdellä isolla tai kahdella pienellä wrapillä pysyn kylläisenä tosi pitkään. Ne ei ole myöskään mitään maailman epäterveellisintä ruokaa, varsinkin, jos majoneesin korvaa hapankermalla (itse kyllä suosin majoneesia). Tonnikalawrapit eivät myöskään sotke niin kuin tavalliset tortillat, ja niiden valmistamiseen menee maksimissaan 10 minuuttia. Kannattaa kokeilla!

Tonnikalawrapit (2 isoa tai 4 pientä)

2 isoa tai 4 pientä tortillalettua

majoneesia (tai hapankermaa)

salaattia

1 prk tonnikalaa öljyssä tai vedessä

oliiveja

paprikaa

kirsikkatomaatteja

juustoraastetta

Pursota noin reilu teelusikallinen majoneesia tortillaletulle ja levitä. Pilko paprika, puolita kirsikkatomaatit ja huudo salaatti. Valuta öljy pois tonnikalapurkista. Lataa wrappiin ensin salaatti, sitten tonnikala ja lopuksi tomaatit, oliivit ja paprika. Ripottele juustoraastetta päälle, kääri tortillaksi ja eikun ääntä kohti!

Kommentit (2)

lillamy

Kiitos vinkistä, ei olekaan tullut mieleen laittaa tonnikalaa wrappeihin, vaikka nyt kun mietin, niin en oikeasti ymmärrä että miksen :D Nam!

Lisette

Kiitos vinkistä! Minulla on 2 nälkäistä poikaa, jotka pitävät wrapeista, enkä minäkään ole jostain syystä tajunnut tonnikalan mahdollisuutta. Ihanaa saada vaihtelua ainaiseen jauhelihaversionon, eiköhän tämä maistu!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat