Elämässä on se hauska juttu, että koskaan ei tiedä, mitä voi sattua (tavallaan tämä on kyllä pelottavaakin, mutta koska olen optimisti, olen enemmän hauskuuden kannalla).

Kun vuosi 2014 vaihtui, en ikinä olisi osannut kuvitella, mitä vuoden aikana tulisi tapahtumaan. Jos joku olisi kertonut minulle aloittavani vuoden 2015 lontoolaisessa maisemabaarissa skumppalaseja kilistellen siviilisäätyäni vaihtaneena ja yksiöön muuttaneena, en olisi kuunaan uskonut. Mutta vähänpä tiesi Sanna Malinen tammikuussa 2014 mitä tuleman piti! Ja oikeastaan aika kutkuttavaa, ettei tämäkään Sanna tiedä, missä vuosi 2016 vaihtuu.

Yleensä olen tykännyt tehdä vuosikoosteita, mutta en nyt ainakaan vielä jaksa. Blogia pidempään seuranneet tietävätkin, että kulunut vuosi oli kliseisesti oikea muutosten vuosi. Kaikessa karuudessaan vuosi oli kuitenkin yksi opettavaisimmista vuosista elämässäni. Erästä kaveriani lainaten, ehkä viime vuosi oli kuin vk-lenkki: ehdottoman hyödyllinen, mutta sellainen, jota ei voi koko ajan tehdä.

Sen sijaan ajattelin kertoa teille vähän Lontoon reissustani. Niin, vuosi vaihtui tosiaan Lontoossa - kaupungissa, jossa en jostain kumman syystä ole koskaan aiemmin käynyt. Söin hyvin, join hyvin, nukuin vähän ja näin paljon. Kävelin korkkareissa pitkin Thamesin rantaa ja jouduin lopulta ostamaan uudet Converset, kun jalkani oli niin kipeät. Näin hauskimman musikaalin koskaan (Book of Mormonin, suosittelen) ja kun vuosi vaihtui, kuuntelin, kun mies soitti säkkipillillä Auld Lang Syneä.

En ole varmaan koskaan reissussa syönyt niin hyvin kuin Lontoossa söimme. Niistä ruokapaikoista teen kyllä teille oman postauksen! Nyt päätän kuitenkin huipentaa koti-iltani aikaiseen nukkumaanmenoon, sillä huomenna on taas töitä.

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!

Kommentit (4)

Vierailija

Reissusi vaikuttaa kyllä ihanalta. Innolla odotan postausta ruokapaikoista. Lontoo on itselläkin haaveissa.

Olisitko innokas tekemään postausta arkiviikon tai arkipäivän ruokailuistaisi? Se kiinnostaisi, koska treenaat kestävyystyyppisesti paljon kuten itsekin ja omat syömiset tuntuvat välillä verottavan tehoja treeneistä. Muutenkin juoksijan ruokavaliosta olisi mielenkiintoinen lukea kokemuksiasi.

Vierailija

Hyvää uutta vuotta! Ihana tuo ylimmäinen Lontoon-kuva. Mahtava kaupunki :-)

Vierailija

Saanko udella missä hotellissa olit/olitte? Olitko tyytyväinen valintaan ja missäpäin Lontoota yövyit? Mietimme reissua ensi kesälle ja olisi kiva kuulla mahdollisesti uusia hotellisuosituksia, mahdollisesti edullisimmistakin :)

Vierailija

Mainio vertaus:) Yövyittekö hotellissa? Meillä on ollut suunnitelmissa budjettireissu Lontooseen, mutta kivaa ja edullista hotellia on tosi vaikea löytää. Kaikki vinkit tulisivat siis tarpeeseen.

Ja hyvää uutta vuotta!

Noora H.

http://nooraandnoora.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat