Voi, mikä ihana ja lämmin päivä tänään olikaan! Aivan kuin kesä olisi tullut hetkeksi takaisin. Luulin, että tänään piti olla myrskypäivä, mutta onneksi puhurit taisivat suunnata muualle.

Tänään oli viimeinen päivä työpaikassani, ja aika haikeilla mielin luovutin tänään puhelimen ja avaimet pois. Ehdin olla tuolla töissä vuoden ja kaksi kuukautta, mikä on elämäni pisin työsuhde. Työpaikkaan kulminoituu myös paljon muutakin kuin työtä, sillä monet työkaverini ovat läheisiä ystäviäni ja poikakaverinikin kanssa tavattiin töiden kautta, heh. Sitä se intensiivinen sairaalamaailma teettää. Aika paljon kaikenlaista ehti tapahtua viime vuoden elokuusta tähän päivään.

Onneksi ei tarvinnut olla kauaa ilman työkavereiden seuraa, sillä olimme sopineet yhteislenkin töiden jälkeen. Hölkättiin kevyt kymppi kauniissa ja syksyisessä säässä, jonka jälkeen suunnattiin perinteisesti pitsalle Viiteen Penniin. Tällaiset afterworkit on kyllä mun mieleeni, että käydään ensin vähän treenaamassa! Tosin lenkki ja pitsa on kyllä niin killeri kombo väsymyksen kannalta, että kauhean myöhään ei kyllä jaksa istuskella iltaa.

Viikonlopuksi ei ole mitään ihmeempiä suunnitelmia, mikä tuntuu kyllä tosi kivalta. Tai no, huomenna meille tulee poikakaverin kavereita vieraaksi ja tarkoitus on käydä syömässä ja katsomassa Fork -musikaali. Maraton-treenitkin alkaa olla jo tehdyt, joten kun mitään intensiivistä treeniä ei ole edessä, ehtii varmaan oikein kunnolla relailemaankin.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat