Se olisi lomareissun vuoro, ja paraikaa ollaan Jussin kanssa matkalla kohti Italiaa ja Garda-järveä! Lennetään Milanoon, josta olisi tarkoitus junailla lähemmäs Gardan eteläosia ja meidän majapaikkaa, joka varattiin Air b´n´b:n kautta.

Luvassa olisi ainakin pyöräilyä, patikointia, lenkkeilyä, uintia ja rannalla löhöilyä unohtamatta tietenkään italialaisia herkkuja! Rakastan ihanaa italialaista ruokaa ja jäätelöä, joten ruokaelämyksiä riittää. :)

Olen ajastanut teille pari postausta, mutta toivottavasti pääsen laittamaan kuvia myös paikan päältä! Jos teillä on Garda-vinkkejä, laittakaa ne jakoon. :)

Kommentit (5)

Vierailija

Kävin ystävän kanssa kesäkuussa Gardalla. Junalla matkustaminen oli helppoa. Matkustimme Trenitalialla Milanosta Desenzanoon ja takaisin ja teimme lisäksi päiväretken Desenzanosta Venetsiaan. Parasta oli kuitenkin vesibussilla kiertely Gardalla. Vuoroja oli moneen lähtöön, ja lipun saattoi ostaa mieleiselleen reitille suoraan laiturilta. Joihinkin losseihin sai ottaa pyörän mukaan, joihinkin ei.

Me hilpaisimme Sirmionelta päiväksi Malcesineen, jossa Monte Baldo on aivan upea kohde ulkoiluun ja hevimpäänkin patikoimiseen. Upeat upeat maisemat! Vuoren laelle pääsi köysihissillä ja halutessaan saa jäädä kyydistä jo puolivälitasanteella. Arvelen kuitenkin, että ehkä olette tämän kohteen tietoja jo katsoneet... :-) Voin vain säävarauksella sanoa, että suosittelen kovasti!

Vierailija

Voi vitsi oon kade! Pitäkää kiva loma! :) ps. Ihana tuo Jussin järjestämä yllätys viime postauksessa! :)

-Sanna

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Vierailija, kiitos vinkeistä! Itse asiassa innoittamanasi hypättiin vesibussin kyytiin, ja oli kyllä kivaa :) Monte Baldo jäi nyt toiseen hetkeen, kun harmillisesti sijaitsi aika kaukana.

Vierailija, kiitti!

Vierailija, kiitos :)

Sanna, kiitti! Joo, mäkin tykkäsin ylläristä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat