Pikavisiitti Turkuun jokilautoille on nyt takana, ja tästä väsyneestä ruhosta pitäisi saada vielä sen verran irti, että saisin kamat kasaan Italian reissua varten. Huh, olisi ehkä pitänyt pakata aikaisemmin, mutta onhan tässä vielä aikaa, kun lennon lähtöön on vielä kaksitoista tuntia!

Lennähdetään tosiaan huomenna Roomaan, josta sitten junaillaan kohti Keski-Italiaa ja Anconan huudeja. Siellä olemme neljä päivää, ja noille päiville suunnitelmia on pyöreät nolla. Ajattelin nukkua, lukea, syödä, urheilla (jos jaksan) ja nukkua. Perjantaiksi suunnataan Napolin lähistölle, jossa juhlitaan poikakaverin kaverin häitä! Yövytään Sorrentossa kolme yötä, ja tarkoitus olisi käydä ainakin Caprilla ja Napolissa. Takaisin Suomeen tullaan Rooman kautta, ja siellä ollaan yksi yö.

Mä olen matkustanut aika paljon Italiassa, mutta en ole koskaan käynyt Roomaa etelämmässä. Myöskin Anconan seutu on mulle ihan tuntematonta, joten tosi kivaa päästä tutustumaan ihan uusiin paikkoihin. Roomassa olen käynyt vuonna 2007, ja näköjään silloin lähteeseen heitetty kolikko ei mennyt hukkaan, kun pääsen jälleen näkemään ikuisen kaupungin.

Katsotaan, että mitkä nettiyhteydet reissun päällä on, mahdollisuuksien mukaan koetan postailla jotain tännekin! Älkää kuitenkaan ihmetelkö, jos täältä ei kuulu mitään pariin päivään. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat