Heippa,

ja hauskaa alkanutta viikkoa! Tämä on pitkästä aikaa ajastettu postaus, sillä lähdettiin poikakaverin kanssa varhain tänä aamuna purjehtimaan! Olemme merillä perjantaihin saakka, joten palaan reaaliajassa blogin pariin vasta loppuviikosta.

Meillä molemmilla on ollut haaveena oppia purjehtimaan jo pitkään, mutta harmillisesti emme ole ehtineet osallistua Suomessa purjehduskurssille. Kesäaika on aina niin hektistä, ja kurssit kohtuu tyyriitä. Itse en eläessäni ole käynyt purjehtimassa kuin pari kertaa, eikä poikakaverinikaan ole purjehtinut paljoa enempää.

Onneksi täällä Kapkaupungissa purjehtiminen on suosittua, eikä kurssitkaan maksa läheskään niin paljoa kuin Suomessa. Osallistumme Yacthmaster -nimisen purjehduskoulun Competent Crew -kurssille, joka on tosiaan viisipäiväinen. Viiden päivän aikana olisi siis tarkoitus oppia perusteet purjehtimisesta! Purjehdimme Kapkaupungin edustalla, ja jokaisen yön vietämme satamassa. Paattina toimii 38-jalkainen jahti, ja ilmeisesti meitä on jahdissamme 4-5 kurssilaista ja yksi ohjaaja.

Olen odottanut kurssia jo pitkään, ja niinpä olen ihan superinnoissani! Toivon vaan, etten tule viikon aikana pahasti merisairaaksi. Viikonloppuna onkin varmasti luvassa paljon purjehdusaiheista juttuja ja kuvia!

Olen ajastanut pari postausta tälle ajalle, jotta ette jää ihan ilman lukemista. Hauskaa viikkoa kaikille! :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat