Melkein kaksi kuukautta Kapkaupungissa ehti kulua ennen kuin saimme itsemme raahattua rannalle. Vaikken olekaan mikään biitsillä makoilija, niin silti tuntuu kyllä ihan hullulta, että miten emme muka aiemmin ole rannalle ehtineet. Täällä eletään jo loppukesää, joten sinänsä olisi ihan korkea aika ottaa biitsit haltuun ennen kuin syksy saapuu.

Ehkä yksi syy sille, miksemme ole aiemmin rantailleet, on ollut kivojen rantojen kaukainen sijainti. Tänäänkin huristelimme melkein puoli tuntia Camps Bayhin, jossa kivoimmat rannat sijaitsee. Matkanteko kyllä kannatti, sillä eteemme avautui ihana, valkoisena hohtava hiekkaranta ja turkoosi meri!

Pieni miinus rantakokemukseeni oli meriveden kylmyys. Zimbabwelainen kaverini varoitti mua kylmästä vedestä, mutta jotenkin ajattelin, että joo joo, ei se vesi nyt suomalaiselle kylmää voi olla. Väärässä olin, sillä vesi tuntui melkein avantokylmältä! Varpaani jäätyivät totaalisesti eikä puhettakaan, että olisin voinut sukeltaa veteen. No, ainakin vesi viilensi! Sukellus- ja surffikurssit tullaan kyllä tekemään Intian valtameren puolella, jossa vesi on kuulemma paljon lämpimämpää.

Muutaman tunnin rantailun jälkeen käveltiin noin neljän kilsan matka Seapointiin, jossa tavattiin eräs koulukaverimme intialaisen dinnerin merkeissä. Jälkkäridrinkeille mentiin supertunnelmalliseen salaiseen Ginibaariin, ennen kuin lopulta raahustettiin hiekkaisina ja auringonpaahtamina kotiin. Aika ihana tapa päättää viikko!

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat