Heippa!

Ja ihanaa lauantai-aamua kaikille. :) Mun piti illalla tulla postailemaan, mutta olin jotenkin niin väsynyt, että sammahdin jo kymmeneltä. Mikähän siinä on, että viikolla ei meinaa ehtiä sänkyyn ennen yhtätoista, mutta perjantaina, kun pitäisi valvoa, ei ole mitään muuta tekemistä kuin simahtaa ennen kymmentä? No, en valita, olin niin väsynyt, että reilun kymmenen tunnin unet tulivat tarpeeseen.

Viime viikon loppupuoli oli jotenkin poikkeuksellisen rankka. En meinannut toipua tiistain päivystyksestä sitten millään, ja torstai ja perjantai olivat tosi väsyneitä päiviä. Olin sopinut eilen lähteväni treenaamaan Saaran kanssa heti töiden jälkeen, ja kun ajoin bussilla Kamppiin treenikamat laukussa tuntui, et meinaan nukahtaa pystyyn! Jos en olisi sopinut mitään, olisin varmaan mennyt kotiin päikkäreille.

No, yllättävästi sitä piristyi, kun pääsimme Esport ratiopharm arenalle ja verryttelemään. Mulla oli edessä tiukka treeni: 10x1000m minuutin palautuksella! :D Todellinen väsypäivän treeni siis... No, ei se matka tapa vaan vauhti, ja onneksi vetojen tavoitevauhti oli maltillinen 4.25. Lopulta treeni sujui ihan kivasti eikä tuntunut rankalta lukuunottamatta vikaa vetoa!

Lopuksi tehtiin vielä vähän vatsoja! En ole päässyt käymään CXWORXissä hetkeen, pitää korjata tilanne, nyt kun Esport Bristolkin on avattu.

Olin kotona vasta kasilta, ja koska olin niin uupunut, päätin hemmotella itseäni hakemalla Tokio55:sta sushia. :) Sushin kera join lasillisen kuivaa omenasiideriä, ja syönnin ajaksi laitoin Temptation Island Suomen pyörimään. On siinäkin aikamoinen sarja, hahah! Toisaalta oikein sopivaa aivot narikkaan -viihdettä mun perjantai-iltaan.

Nukuin tosiaan ihanat unet, joiden jälkeen vedin kunnon croissant-aamupalan. Nyt onkin sit energiaa lähteä kolmen naisen voimin pitkistämään! Katsotaan, josko iltapäivällä ehtisi pyörähtää GoExpolla.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (1)

Vierailija

Tuntuu, että blogisi fiilis on viime aikoina laskenut, koska teemoja ovat usein väsymyksen valittelu ja aikaiset nukkumaanmenot. Nyt ilo irti elämästä, vaikka välillä vähän väsyttää :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat