...tällä kertaa en ilmoittautunut maratonille, vaan ostin liput Etelä-Amerikan reissulle. Hups! Loma ja reissuseura järjestyivät niin kätevästi, että ei siinä nainen muuta voinut kuin naputtaa Visa-kortin tunnusluvun lentolipun ostokenttään.

Peru ja Bolivia ovat jo pitkään kuuluneet Bucketlistilleni matkustamisen osalta, ja nyt tulee sitten nähtyä molemmat. Sain huhtikuulle sen verran hyvin lomaa, että ehdin olla reissussa kolme viikkoa, joten luulisin ehtiväni tsekata molemmat maat ainakin osittain.

Lennetään Limaan, jossa olisi tarkoitus hengailla pari päivää. Sitten suunnataan varmaan jonnekin Cuscon huudeille ja vietetään viikko vaellelen. Koska ollaan aika myöhään liikkeellä, ei varmaan enää mahduta Incatrailille, mutta ehkä niillä seuduilla on muitakin kivoja reittejä. Cuscosta huidellaan trekkailun jälkeen varmaan bussilla Boliviaan ja La Paziin. Mitään majoituksia ei olla vielä hankittu, joten suunnitelmat ovat vähintäänkin epäselvät.

Kuten arvata saattaa, olen tällä hetkellä aika intopiukeana - edellisestä kaukomaareissusta kun on kohta jo vuosi! Huippua on myös päästä seikkailemaan ihan uusiin maisemiin, sillä Etelä-Amerikassa en ole koskaan aikaisemmin käynyt.

Koska reissusuunnitelmat ovat vielä niin epämääräiset - ja lähtöön aikaa vain reilu kuukausi-  otan mielellään kaikki vinkit vastaan niin majoittumisesta, parhaista vaellusreiteistä ja muista must-do -jutuista! Tämän pikku ostoksen jälkeen työmotivaatio huomista päivystysvuoroa kohtaan kasvoi kummasti... Hyvää yötä siis!

(kuvat täältä)

Kommentit (3)

Vierailija

onneks olkoon reissussta:)!! eikun mukavia suunnitteluja ja tsemppii kaikkeen!!:)

-Liisa

Vierailija

Nyt oon KADE!!! Haaveilen lähes jatkuvasti matkasta Chileen, sä pääset myös aivan ihaniin maisemiin. Mulla on tosi kova matkakuume päällä koko ajan, niin, että ihan melkein itkettää, kun ei oikein ole mitään isompaa reissua nyt suunnitteilla. Voi vitsit, jos voisi lähteä tällaiselle reissulle tälläisellä "varotusajalla". Niin helmeä!!!

 

Alma

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Liisa, hihii, kiitti!

Alma, mulla on ollut hullu matkakuume jo tosi kauan! Meillä itse asiassa piti pitää lomaa töissä nyt keväällä, joten siksi onnistui tällainen irtiotto :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat