Kelloni soi 7.45 ja herään umpiunesta. Jotenkin aina viikonloppujen jälkeen aamuheräämiset meinaavat venyä, vaikka tavoitteenani onkin heräillä joka aamu viimeistään puoli kahdeksalta. Toisaalta näin aamu-unisena ihmisena todella arvostan sitä, että aamuisin saa heräillä rauhassa. Niinpä ummistan silmäni vielä kymmeneksi minuutiksi, jonka jälkeen heräilen hitaasti ja tsekkaan somen.

Kömmimme keittiöön poikakaverin kanssa noin vartin yli kahdeksan, ja alan tehdä meille vähän aamupalaa. Keittelen kahvia, paahdan leipää ja pilkon jugurttiin vähän nektariinia. Nautiskelen aamupalan blogeja ja Hesaria lueskellen, kuinka luksusta!

Kellon tullessa yhdeksän on aika alkaa tehdä vähän kouluhommia. Meillä on iltapäivällä vuorossa Public Health and Human Rights -kurssi, jonka etukäteislukemisiin perehdyn ensimmäisenä. Edessä oli 14-sivuinen tieteellinen artikkeli, joka ei todellakaan hivellyt mielenkiintoani... No, sain sen reilussa tunnissa iskostettua päähäni!

Noin puoli yhdentoista aikoihin päätin pitää pienen breikin opiskeluista ja meninkin yläkertaan vähän rentoutumaan ja tekemään päivän mindfulness-harjoituksen.

Pikku rentoutumisen jälkeen hommat taas jatkuivat, ja painiskelin biostatistiikan parissa puolitoista tuntia! Meillä on välitentti ensi viikolla, joten opiskella täytyy.

Puoli yhden jälkeen lähdimme kävelemään koululle, jotta ehtisimme haukata jotain ennen luentoja. Söin taas lemppariruokaani, kana-avocado-tramazineja! Todella epäterveellistä ruokaa, en tajua miten syön niitä monta kertaa viikossa. :D

Lounaan jälkeen suunnistettiin Human Rights-luennolle. Saatiin pari viikkoa sitten palauttamamme esseet takaisin, ja yllätyin positiivisesti omasta arvosanastani, sillä luulin kirjoittaneeni aivan ohi aiheen!

Luentojen jälkeen tultiin kotiin, syötiin vähän välipalaa ja lepäiltiin. Puoli kuuden aikaan tilattiin Uber ja hurautettiin Seapoint-promenadille juoksemaan. Meren rannalla oli jälleen aivan ihanaa juosta! Reilun kympin jälkeen oltiin niin nälkäisiä, että tilattiin kyyti kotiin.

Lenkin jälkeen maistui perinteinen suomalainen safka, nimittäin makaronilaatikko! Kiitin itseäni, että olin laittanut ruuan uunia vaille valmiiksi ennen lenkkiä, niinpä pystyin vaan tunkemaan sen uuniin, kun tulimme kotiin.

Ruuan jälkeen siirryttiin omaan huoneeseen vähän datailemaan, syömään suklaata ja katsomaan leffaa. Kirjoittelin tämän postauksen valmiiksi, ja uni alkoikin painamaan silmiäni siinä määrin, että yhdentoista aikaan oli pakko sulkea silmät!

Kommentit (1)

Elisa

Olipa kiva lukea tuollainen kuvaus sinun päivästä! :) Tulin viime viikonloppuna kotiin Rooman lomalta ja siitä asti taas on pieni reissukärpänen surissut korvassa houkuttelevasti. Pitänee ruveta miettimään siis seuraavaa reissua :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat