Aamupala on sekä päivän tärkein ateria että mun lempiateria. Voisin syödä pelkkää aamupalaa koko päivän! Erityisesti rakastan hitaita aamuja, jolloin voi kuunnella rauhallista musiikkia, selata Hesaria ja hörppiä kahvia. Siinä mielessä on kivaa olla takaisin töissä, että arjen ja viikonlopun välillä on selvä ero ja näistä ihanista hetkistä osaa nauttia vielä enemmän.

Pahoittelut parin päivän blogihiljaisuudesta: olen ollut aika tiiviisti töissä viimeiset pari päivää, ja toissa päivänä tein ensimmäisen päivystyksen uudessa työpaikassani. Jostain syystä en stressannut asiasta juuri ollenkaan etukäteen, ja hermostus hiipi mieleeni vasta kävellessäni työpisteelle. Ilta meni ihan hyvin - se oli oikeastaan aika mukava kokemus!

Töissä on muutenkin ollut tosi mukavaa, ja aiemmin potemani identiteettikriisit ovat hieman hälvenneeet. Ehkä oma suuntaus alkaa pikku hiljaa löytyä. :) Toki kaikki voi olla vielä alkuhuumaa ja mieli voi muuttua jossain vaiheessa, mutta siihen saakka aion kyllä nauttia tästä innostuneesta fiiliksestä.

Mutta nyt siirryn nauttimaan viikonlopusta! Ensimmäisenä ohjelmassa onkin Helsinki Half Marathon -klubin intervallitreenit jonne pitää suunnatta än-yy-tee nyt! Hauskaa viikonloppua kaikille :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat