Kello 6.45 kelloni pärähtää soimaan, niin kuin lähes joka aamu. Herään venytellen (en suinkaan noin laitettuna kuin ylläolevassa kuvassa, valitettavasti se on kuitenkin soviliaampi pääkuvaksi kuin aamuiset silmäpussini). Tänään olisin saanut nukkua pidempäänkin, sillä työt olisivat alkaneet vasta kymmeneltä. Olen kuitenkin sopinut työkaverini kanssa treffit Mäkelänrinteeseen puoli kasiksi, joten ei auttanut kuiten nousta! Tunnen itseni ihan superurheaksi, sillä olen todella aamu-uninen ja yleensä hyödynnän myöhemmät työaamut nukkuen.

Söin aamupalan ja join kahvit pikaisesti ja hyppäsin pyörän selkään ja lähdin polkemaan Märskyyn. 7.30 olen ulko-ovilla, ja mitä ovessa näenkään...

...halli on kiinni! Pikaisen palaverin seurauksena työkaverini suuntaa kotiin ja minä poljen hullun lailla Stadikalle. Stadikalla ei ole ruuhkaa, ja nopean vaatteidenvaihdon ja suihkun ansiosta olen altaassa jo 7.50!

Aamu-uinti Stadikalla on jotain mahtavaa varsinkin, kun aurinko pilkistelee pilvenraosta ja ilma on muutenkin hieman kesäinen. Saan uida melko rauhassa, mitä nyt pari kertaa joudun ohittelemaan ja tulen ohitetuksi - ohittaminen on karseinta, mitä uidessä tiedän. Kolmen vartin uinnin jälkeen on aika hypätä pois altaasta ja suunnata peseytymään ja laittautumaan.

Puoli kymmenen aikaan olen työpaikalla, ja käyn hakemassa Piknikistä vähän lounasta ja treeninjälkeistä palautusjuomaa. On yllättävän nälkä, vaikka söin tuhdin aamupalan, ja niinpä napaani uppoaa kokonainen smoothie.

Päivystysvuoroni on yksi rauhallisimmista ja ehdin tauoilla tehdä pois rästipaperihommia, joita riittää. Onneksi perjantai on pyhitetty vain niiden tekemiselle, joten pääsen ehkä lomalle hyvissä ajoin!

Töistä pääsen lähtemään vartin yli neljä, ja poljen suoraan kotiin. Kotona en viivy kauaa, heitän vain uimavaatteet kuivamaan ja lähden kävellen kohti ravintola Linkoa, jossa meillä on after work-treffit kavereideni kanssa. Syön tosi herkullisen salaatin, ja samalla vaihdamme kuulumisia tyttöjen kanssa.

Kotiin saavun seiskalta, ja pohdin hetken lähtisinkö vielä tekemään pikaisen salitreenin, mutta laiskuus vie voiton. Sen sijaan otan imurin kauniiseen käteen ja imuroin ja luutuan lattiat. Imurointi on melkein yhtä karseaa kuin kaupassa käynti ja Jussi yleensä hoitaa sen, mutta koska Jussi on reissussa, joudun itse tositoimiin.

Imuroinnin jälkeen chillailen, luen lehtiä ja juon teetä. Teen vähän iltapalaa ja pohdiskelen, mitä ihmettä leipoisin huomenna töihin. Teen aina juustokakkua, mutta irtovuokani pohja on kadonnut teille tietämättömille! Ehkä käyn vain ostamassa jotain.

Kymmenen jälkeen alkaa uni painaa jo sen verran simmuja, että viimeistelen tämän postauksen ja siirryn sänkyyn lukemaan. :) Hyvää yötä kaikille!

Kommentit (6)

Vierailija

on sinulla ollut täysi päivä, näitä lisää, kiva päästä arkipäiviisi:) voisitko muuten tehdä lähiaikoina postauksia juoksuharjoitteluun liittyen, hyviä vinkkejä juoksuvauhdin treeniin ym ja lihaskuntovinkkejä:)? Noh nyt oikein kivaa päivää sinulle!, ps miten oisi jätskikekkerit vaikka työkavereille ennen lomaa?

 

tv Liisa

Vierailija

Olipa kiva postaus! Ja kiitos muutenkin erittäin inspiroivasta blogista! :) Olen seurannut tätä jo muutaman vuoden, ja on mukavaa lukea arjestasi etenkin ammattisi näkökulmasta. Itsellänikin tosiaan haaveena opiskella lääkäriksi, toinen hakukerta tänä keväänä takana ja kolmas edessä... Vaikutat myös niin sympaattiselta ja iloiselta ihmiseltä, että blogiasi on aina kiva lukea :)

- A

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Vierailija, kiitos!

Liisa, kiitti! Itse asiassa järkkäsin jätskikekkerit, kiitos sun vinkin! Voisin postailla juoksu- ja lihaskuntovinkkejä tässä kesällä.

Vierailija, kiva että kelpasi! :)

Vierailija, instani on heartsminds!

A, toivotaan et kolmas kerta toden sanoisi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat