No, vaikka töissä ollaan niin onneksi päiväni eivät toista täysin itseään, niin kuin otsikon nimikkoleffassa! Mutta tässäpä olisi pitkästä aikaa päiväni kuvina -postaus. :)

Klo 6.55: Herätyskelloni pärähtää soimaan. Olen tosi väsynyt, ja vasten tapojani painan torkku-nappia.

Klo 7.01: Päätän nousta. Olen näköjään nukkunut naamallani, ja poskissa on ihanat tyynyn jäljet! Pesulle, meikit nassuun ja syömään aamupalaa. Tällä hetkellä suokkariaamupalaani kuuluu avokado-banaani -smoothie, voileipä ja puoli litraa kahvia. :D

Klo 7.50: Lähden kävelemään töihin. Olen perillä kasilta, vaihdan vaatteet ja suuntaan osastolle.

Klo 8.15-12: Työskentelyä osastolla. Ensin käyn läpi potilaiden kuulumiset, minkä jälkeen on vuorossa osastokierto. Kierrän omat potilaat itsekseni, mutta onneksi seniori on lähettyvillä, jotta voin kysyä mieltäni askaruttavat kysymykset. Olen viihtynyt töissä superhyvin, ja joka päivä opin paljon uusia asioita!

Klo 12-12.45: Lounastauko! Menen lounasravintolaan parin muun sairaalalääkärin kanssa. On kiva jutella muistakin kuin työjutuista ja syödä kaikessa rauhassa.

Klo 13-16.30: Paperitöitä riittää. Käyn läpi potilasasioista osastonlääkärin kanssa, ja kun sävelet on selvät, ohjelmoin tarvittavat jatkotutkimukset. Kirjauksiin, lähetteisiin ja loppulausuntoihin menee oma aikansa. Lopulta kolmen vartin ylitöiden jälkeen sanelukapulani hajoaa ja päätän lähteä kotiin.

Klo 17.00-17.30: Pääsen kotiin, syön nopeasti ja vaihdan lenkkikamat. Tsekkaan sähköpostit ja vilkuilen bloglovinin läpi. Onneksi työmatkani on niin lyhyt, että vaikka menee ylitöiksi, olen silti kohtuulliseen aikaan kotona!

Klo 17.45-20.00: Lähden Saaran kanssa treenaamaan. Lähdetään juoksemaan, mutta parinkymmenen minuutin jälkeen ihan hirveä ukkoskuuro yllättää meidät ja juoksemme suorinta tietä Esportille! Juostaan lenkki loppuun juoksumatolla ja sen jälkeen käydään CXWORX:ssa kurittamassa keskikroppaa. Juoksen vielä kaupan kautta kotiin.

Klo 20-21: Teen vähän kotihommia ja käyn suihkussa. Kämppä on kuin räjähdyksen partaalla!

Klo 21-22: Syön iltapalaa ja naputan tätä postausta :)

Klo 22.00: Venyttelen ja luen samalla blogeja kännykästä. Selaan samalla toisella kädellä Akuuttihoito-opasta: pitäisi varmaan käydä kirjastossa, että saisin jotain vähän rentouttavampaa luettavaa. :D

Klo 22.30: Laitan pään tyynyyn, sillä huomenna on taas aikainen herätys!

Hyvä yötä!

Kommentit (6)

Vierailija

Voisitko tehdä näitä päivä postauksia jopa viikottain?:) Jos ei tulisi stressiä tästä ja haluat, niin olisi joka viikko tälläinenkin päivä kanssasi juttu:)

-Liisa

Vierailija

Huippu postaus! Lääkärin ammatista haaveilevana tällaisia postauksia on todella inspiroivaa lukea :)

-A

Vierailija

Kiitos tästä postauksesta! Vitsi kun ihailen sun aktiivista elämäntapaa! Pitäisi itekin vaan jaksaa koulujuttujen jälkeen lähteä urheilemaan, näkemään kavereita tms paljon useammin! :) Onko sulla mitään vinkkejä miten pitkän päivän jälkeen saa itsensä motivoitumaan lähtemään esim salille tai jumppaan? :D Voisitko tehdä tästä postauksen :)

-Sanna

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Liisa, teoriassa voisinkin, mutta sitten tulisi oikeasti sellainen Päiväni murmelina -efekti! :D Päiväni on oikeesti tosi samanlaisia ainakin niiltä osin, mitä tänne blogiin voin kirjoittaa.

A, kiva kuulla!

Sanna, mäpä teen tuosta postauksen :)

Vierailija

Ok:) Älä todellakaan ota stressiä, se oli vaan ehdotus:) Kirjoittele vapaasti oman mielen mukaan eri asioita:) Hyvää vapaa päivää sinulle:)

-Liisa

Vierailija

Kiitos mukavasta postauksesta! Kysymys koskee vain välillisesti itse postausta, mutta kysyisin, onko tuon cardio kolmosen väri rasperry vai plum? Olen itse tilaamassa piakkoin ja olen saanut vaikutelman, että kuvat netissä ovat melkoisesti erilaisia kuin mitä sieltä livenä sitten tulee, ja tuo vaikuttaa ainakin hyvältä väriltä - ei liian tumma, muttei liian "pinkkikään" :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat