Puhhuh, mikä viikko on jälleen edessä ja takana! Kaikki vieraamme lähtivät viime sunnuntaina, ja kieltämättä oli vähän tyhjä fiilis heidän lähtönsä jälkeen. Tarkoitus oli tarttua heti kouluhommiin, mutta meidän molempien piti saada vähän epäsosiaalista aikaa ja lepoa.

Niinpä paluu sorvin ääreen maanantaina oli karu, sillä edessä oli 10-sivuisen esseen kirjoittaminen. Aihe ei ollut todellakaan mikään helpoin, ja pelkkään taustatyöhön kului ihan älyttömästi aikaa. Dedis on perjantaina, ja tällä hetkellä olen onneksi jonkinlaisessa jamassa kirjoitusteni kanssa. Toivoisin niin kovasti, että osaisin vähän paremmin kirjoittaa englantia, mun esseeni kun ovat ihan kuin pikku lapsen aikaansaannoksia!

Rankan opiskelun ohella olen palaillut pikkuhiljaa treeniohjelman pariin. Keho alkaa tuntua jo jokseenkin palautuneelta, mutta olen silti ottanut treenit tosi iisisti. Tänään oli aamusalin vuoro, ja vitsi kuinka ylpeä olinkaan itsestäni: herättiin jo seiskalta, ja puolin kasin jälkeen hypättiin Uberiin. Olen todella anti-aamuihminen, mutta poikakaverin patistelu auttoi. Itsekseni olisin ollut salilla varmaan vasta kymmeneltä! :D

Salilla tein viiden kilsan alkuverkan, jonka jälkeen siirryin tekemään perinteistä kuntopiiriäni. On kyllä mahtavaa huomata, kuinka taas säännöllisen saleilun avulla voimatasot ovat kehittyneet! Mun piti kuvata teille muutamia liikkeitä, mutta koska aikaa ei ollut kauheasti, niin se jäi toiseen kertaan. Sen sijaan itseni kuvaamisen peilin kautta aikaa nähtävästi riitti. :D

Treenin jälkeen ostettiin salin kahviosta smoothiet ja lähdettiin kotiin tarkoituksenamme tehdä kouluhommia. Harmillisesti kotona odotti ikävä yllätys, sillä sähköt olivat menneet poikki! Kuinka ärsyttävää. Läppärin akku oli fiinalissa eikä nettikään toiminut, ja eipä siinä auttanut muu kuin mennä kahvilaan naputtelemaan. Oon tosi huono työskentelemään kahviloissa, mutta onneksi sain jotain aikaan. Ainakin sain hyvän tekosyyn nauttia lounaaksi ihania avokado-brie-vadelma -sandwitcejä!

Loppuviikko tulee varmasti olemaan ihan samanlaista haipakkaa, sillä esseen palautus on vasta perjantai-iltapäivänä. Viikonloppunakin pitäisi varmaan tehdä koulujuttuja, mutta ehkä pyhitän ainakin sunnuntain pelkälle rentoutumiselle! Mulla olisi luonnoksissa vaikka mitä blogipostauksia, mutta en varmaan ehdi saada niitä viimeisteltyä tällä viikolla, joten saatte ne luettavaksi ehkä ensi viikolla.

Kommentit (1)

Liza

Moi täältä Pohjois-Karjalasta!:) Ihanasti alkaa kesäistyä:) Mulla on nyt vaivannut aikansa kaiketikin hölkkääjän polvi, kipua polven sisäsyrjällä ja olenkin nyt kävellyt, välillä tässä kun hölkkäsin kävelyn lomassa vaiva vaan kaiketikii pitkittyi, täytyy nyt vaan käppäillä. Lisäksi teen melkein päivittäin lihaskuntoa. Näytät ihanan sporttiselta:) Tuo lihaskuntoharjoittelu on kyllä musta ehdottoman tärkeetä juoksun lisäksi, se vaikuttaa niin hyvin kiinteyttävästi ja pitää lihakset kunnossa:) No tsempii opiskeluihin ja tosi kivaa kun sulla riittää ideoita bloggailuun ja kirjoitat olen pitkään lukenut sun blogia, ja olet kaunis ja inspiroiva sporttaaja:)!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat