- Se, kun on kerrankin aikaa levätä. Ei yöpäivystyksiä, viikonlopputöitä eikä pakottavaa tarvetta herätä joka aamu ennen seitsemää - osaan todella arvostaa unta noiden kokemusten jälkeen. En nuku täällä arkena mitenkään erityisen myöhään, vaan kello herättää usein pian seitsemän jälkeen. Elämä ilman jatkuvaa univelkaa on aika kivaa, pitää ottaa tästä nyt ilo irti, niin kauan kuin tätä kestääkään.

- Laiskotteluviikonloput. Suomessa viikonloput on usein ahdettu täyteen tekemistä, ja yritän ehtiä hoitamaan asioita, joita en viikolla ehtinyt. Täällä yleensä ainakin toinen päivä on suunnitelmista vapaa, ja silloin onkin ihanaa vaan olla, tehdä vähän kotihommia, katsella leffoja ja syödä.

- Mahtatavat erilaiset aktiviteettimahdollisuudet. Maanantaina suunnataan viikoksi purjehtimaan, ja sitä seuraavalla viikolla olisi tarkoitus mennä safarille! Jos ehditään, käydään vielä haihäkkisukeltamassa ennen Suomeen paluuta.

- Kesä"loma" Suomessa. Lukukausi päättyy 1,5 kuukauden päästä, aika on mennyt ihan hurjaa vauhtia! Ihanaa päästä lomailemaan Suomeen ja näkemään kaikkia rakkaita.

- Kesäkelit. Täällä oli vielä kolme viikkoa sitten tosi kylmää ja sateista, mutta reilu viikko sitten kesä teki come backin ja on ollut tosi lämmintä!

- Mielettömät ruokaelämykset. Ollaan taas syöty niiiin hyvää ruokaa viime päivinä, että en ehkä kestä. Kapkaupunkiin voisi tehdä matkan pelkästään herkullisen ruuan takia!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat