Nyt on takana ties kuinka monennet pikkujoulut tälle talvelle. Täytyy kyllä sanoa, että nyt saa hetkeksi kemut riittää ja taidan keskittyä odottamaan ihan sitä oikeaa joulua! Viikonloput alkaa olla aika epä-palauttavia tätä menoa.

Eilen meni aika myöhään, ja lyhyeksi jääneiden yöunien myötä olo ei ole mikään freesein. Aikaisemmin mua on jotenkin ärsyttänyt tällaiset laiskat ja saamattomat bileiltojen jälkeiset viikonloppupäivät, kun tuntuu että se vähäinen vapaa-aika menee ihan hukkaan, kun vaan loikoilen.  Ei sillä, että nykyäänkään haluaisin tällaisia joka viikonloppu viettää, mutta ehkä olen alkanut hyväksyä paremmin kunnon laiskottelun. Ja väsyneestä olosta aina tietää sen, että edellinen ilta oli tosi hauska! En halua rueta kyttäämään kelloa illalla, että milloin pitää lähteä yöunien optimoimiseksi, vaan haluan mennä fiiliksen mukaan.

Väsähtänyt päivä tarjoaa tosiaan hyvän mahdollisuuden täyteen laiskotteluun, kun ei oikein jaksa tehdä mitään. Virkeänä sitä olisi jotenkin vaikeampaa sallia itselleen pelkkä sohvalla makoilu ja leffojen katselu! Tänään aion siis ottaa tosi iisisti ja ehkä jotenkin hemmotella itseäni. Koetan oikein miettiä, että miten haluaisin itseäni pidettävän hyvänä... Luulen, että siihen kuuluu oleellisena osana Ben&Jerrys -jäätelö ja Linnan juhlien katsominen. ;)

Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat