Heips,

se olisi jälleen perjantai ja viikonloppu edessä! Tämä viikko meni tosi nopeasti, vaikkei ollutkaan yhtään päivystysvuoroa. Iltamenoja sen sijaan riitti, minkä takia päivät varmaan hurahtivatkin ohi niin sutjakkaasti.

Kuun vaihduttua marraskuuksi lähtö Kapkaupunkiin tuntui heti tulevan harppauksen lähemmäs. Lennetään 10. tammikuuta eli aikalailla kahden kuukauden (!) päästä noustaan koneeseen, huh! Siksi ollaankin koetettu nähdä kavereita tehokkaasti, ja kuluneella viikolla ollaan käyty kahteen otteeseen ulkona syömässä.

Tiistaina nautimme tacoista Lucha Locossa, joka on Korkeavuorenkadulla sijaitseva meksikolainen. Tacot olivat tosi makoisia ja paikan tunnelma leppoisa, vaikkakin ravintola oli tuohon aikaan aika tyhjillään. Puheensorina ja musiikki toisivat paikaan varmaan vielä lisää fiilistä!

Eilen vuorossa oli Erottajankadulla oleva ravintola Pastor. Pastorin keittiö on perulais-aasialainen, ja niinpä päästiin fiilistelemään vähän meidän Etelä-Amerikan reissua. Tilattiin alkujuomiksi Pisco sourit, jotka olivat lähes yhtä herkullisia kuin Perussa! Söin alkupalaksi lohi-cevicheä, joka oli ihan sairaan hyvää. Mietinkin, että pitäisiköhän tehdä cevicheä joulupöytään? Jotenkin tuli sellainen fiilis, että se voisi jopa sopiakin muiden kalaruokien joukkoon, vaikka onkin tosi vähän suomalaista ruokaa mausteisempaa.

Herkuteltua on siis tällä viikolla tullut ihan runsain mitoin! Muuten elo on ollutkin ihan sitä samaa: töissä on ollut mukavaa ja treenitkin pyörii jälleen. Sanoinkin tässä poikakaverille, että niin tämä kuin viimekin syksy on mennyt jotenkin "kivuttomasti". Yleensä pieni syysväsymys valtaa minun mielen viimeistään lokakuun lopussa, ja olenkin aina inhonnut loppusyksyä. Vastaavaa ilmiötä en ole kokenut pariin vuoteen! Ehkä olen viimein alkanut nukkua enemmän. :)

Tänään oli myös vuorossa tämän vuoden ekat pikkujoulut. Leudon syksyn jäljiltä ajatus joulusta tuntuu jotenki tosi kaukaiselta, mutta eiköhän se joulumielikin taas jostain kaivaudu. Glögiä oli ainakin jo ikävä. :) Tämän illan pikkujoulut olivat leppoisat, ja parin tunnin seurustelujen jälkeen suuntasin hyvissäajlin kotiin.

Viikonlopulle ei ole mitään ihmeempiä suunnitelmia, sillä sunnuntainen työvuoro torpedoi kaikki suuremmat suunnitelmat. Onneksi huomenna on sentään vapaata ja saa nukkua pitkään.:) Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat