Heippa!

Ajattelin tännekin vinkkailla, että huiman suosion saavuttaneet Fitlandian matalan kynnyksen polkujuoksutapahtumat saavat jatkoa, ja seuraava polkujuoksulenkki järjestetään tulevana sunnuntaina 3.8. klo 15:00 alkaen Vantaan Kuusijärvellä!

Polkujuoksutapahtumassa Helsinki City Runin ja Suomen Urheiluliiton juoksuvalmentaja Jouni Leppäsaajo opastaa polkujuoksuun ja johdattaa juoksijat noin puolentoista tunnin mittaiselle kesäpäivän polkujuoksulenkille vaihteleviin polkujuoksumaastoihin! Juoksun jälkeen on erinomainen mahdollisuus pulahtaa viilentävään Kuusijärven veteen palauttavalle uinnille.

Polkujuoksutapahtuma maksaa 5 euroa ja se maksetaan käteisellä tapahtuman alussa paikan päällä. Tapahtumaan mukaan haluavien pyydetään lähettämään sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen info@fitlandia.fi lauantaihin 2.8. mennessä. Mukaan otetaan maksimissaan 20 juoksijaa, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti!

Toivomme, että osallistujalla on jo jonkin verran juoksutaustaa. Vauhti on maastossa kohtalainen ja ylämäet edetään suurimmaksi osaksi kävellen. Ketään ei jätetä kyydistä! Tarkoitus on nauttia luonnossa liikkumisesta. :)

Eli jos polkujuoksu kiinnostaa, mutta metsään ei tohdi yksin lähteä, tässäpä oiva tilaisuus kokeilla polkujuoksua ohjatusti!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat