Minulle kävi perinteiset: sairastuin maratonin jälkeen niin äkäiseen flunssaan, että olen joutunut viettämään pari päivää vuoteen omana kotosalla! Kuinka ärsyttävää, harvoin sairastun niin kovasti, että olen kuumeinen, mutta tälle vuodelle on jo osunut kaksi tällaista tautia. Harmillisesti taudit sattuvat useimmiten myös loma-ajalle, tosin tämä kyllä venähti myös parin työpäivän puolelle... Onneksi nyt tauti alkaa olla selätetty, ja näillä näkymin pääsen jällleen huomenna sorvin ääreen!

Post-marathon burger.

Maratonista palautuminen on muutenkin sujunut kivasti. Lihaskipuja ei enää ole, ja rakkojen valtaamat pikkuvarpaatkin alkavat muistuttaa itsejään pikkuhiljaa. Lähtisin jo varmaan lenkille, jos en olisi flunssassa (ehkä ihan hyvä, että olen)! :D Post-marathon bluesia mulla ei ole ollut, vaikka kisa ei mennytkään suunnitelmien mukaan. Olen kuullut, että monet potevat maran jälkeistä depistä, mutta itselleni moinen ilmiö on ollut aina vieras. Puhkun vaan entistä kovempaa intoa ja revanssinjanoa ja suunnittelen uusia kisareissuja!

Mulla oli tarkoitus palata töihin tiistaina, mutta tosiaan edeltävänä yönä alkanut flunssa pilasi suunnitelmat. Maanantaina mulla oli ylityövapaata aamupäivällä, minkä käytinkin hyväkseni lounastaakseni siskoni kanssa missäs muuallakaan kuin Factoryssä. Mä vaan rakastan niitä salaatteja! Iltapäiväksi suuntasin Finlandia-talolle kuuntelemaan Global Health -seminaaria, jonka aiheena oli ilmastonmuutos ja sen vaikutukset terveyteen. Tosi mielenkiintoinen seminaari, jossa näki myös paljon tuttuja parin vuoden takaiselta Global Health-kurssilta. Kaukokaipuu nosti taas päätään...

Viimeiset pari päivää on tosiaan mennyt flunssan kourissa. Joillakin on tapana katsoa leffoja kipeänä, mutta minä tykkään lukea! Luin Katherine Pancolin ensimmäisen kirjan loppuun, ja nyt on jo toinen 700-sivuinen opus lähes loppusuoralla... Luin myös uusimman Trendin ja joitakin kymmeniä sivuja Elämäni nomandina -kirjasta. Rakastan lukemista, ja ongelmani onkin, että kun alan lukea, en osaa lopettaa sitä! Onneksi huomenna menen töihin ja pakko päästää kirjoista hetkeksi irti. :)

Kommentit (3)

Vierailija

Ihanaa Sansu, kivaa, että jaksat ja olet noin positiivinen, harjoitteluintoa että löytyy:) Sinä olet inspiroiva ihminen antamaan intoa harjoitella:) Paranehan ja eikun uutta kohti sitten terveenä ja tsemppiä:)!! tv Liisa

Vierailija

Heh, luin miksi minusta tuli lääkäri -postauksesi ja täytyy minunkin myöntää sama asia, mietin itse asiassa tänään aamulla kun nyt 12. päivää on elämä ollut käytännössä päivystän-nukun-syön-päivystän-kierrettä että olispa mukavaa olla puutarhuri. Vaikka olen minkä ruohoja leikannut ja ikkunoita pessyt nuorempana ihan tarpeeksi, aivot vaan välillä kaipaavat lepoa. En poiskaan vaihtaisi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat