Heippa,

ja oikein hauskaa perjantaita! Mun päivä ei käynnistynyt oikein parhaalla mahdollisella tavalla: joku tuntematon henkilö soitteli ovikelloani puoli kuudelta aamulla ja pelästyin niin, etten saanut enää unta! Töissä väsytti ja oli kamala kiire, mutta onneksi edessä oli viikonloppu. Aion nukkua pitkään ja vaan rentoutua!

Koko viikko on ollut vähän hassu, kun olen viettänyt tällaista "maratonin jälkeistä elämää". Treeniohjelmaa ei ole, ja olen käynyt lähinnä kevyesti höntsäilemässä ja tehnyt korvaavia. Ryhmäliikuntatunnit houkuttelevat erityisesti, sillä maratonharjoittelun lomasa en ehtinyt paljon muuta tehdä kuin juosta. Pitää kuitenkin vielä malttaa ottaa iisisti, sillä paikat ovat vielä vähän jumissa marasta. On jännä huomata, mitä kaikkea sitä ehtii tehdä elämässään, kun ei jatkuvasti urheile. :D

Katseet on kuitenkin juoksujenkin osalta tulevaisuudessa, ja menin ja ilmoittauduin mukaan Helsinki Half Marathonille. Mua jäi vähän harmittamaan, kun en nyt syksyllä ehtinyt juosta puolikasta, olisin nimittäin varmasti ollut enkkakunnossa! No, kesäkuun 6. on vuorossa seuraava yritys sitten.

Post-maratonelämään kuuluu oleennaisena osana myös hieman tavallisuudesta lisääntynyt hurvittelu, ja niinpä tästä suuntaankin avamaan pikkujoulukauden! Ihanaa iltaa ja viikonloppua kaikille. :)

Kommentit (2)

Vierailija

Heippa Sansu:) Hyvää joulun odotusaikaa ja tsemiä kaikkeen sinulle:)

-Liisa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat