Heippa,

täällä ollaan, takaisin helteisessä Suomessa! Täällähän on kelit melkein kuin Italiassa konsanaan - ei ainakaan tullut mitään lämpötilaeroshokkia, kun tänne palasimme.

Toisin kuin ajattelin, majapaikasamme ei ollut wifiä eikä sellaista oikein ollut koko kylässä, joten reissupostaukset jäivät väliin. Kännykällä pääsin kyllä pariin otteeseen selaamaan somea - kuinka hassua, miten nopeasti sitä tippuu kärryltä, kun ei käytä sosiaalista mediaa pariin päivään! Facebook tuntui olevan täynnä päivityksiä ja kymmeniä blogipostauksia oli lukematta, kun nettitaukoa oli takana pari päivää. Sanomattakin lienee selvää, että tällaisella addiktille teki ihan hyvää pitää vähän paussia netissä roikkumisesta.

Itse reissu oli kerrassaan ihana. Air b´n´b:n kautta vuokraamamme kaksio oli täydellinen, ja kylä, jossa majoitumme, oli pieni ja idyllinen. Turisteja paikalla oli yllättävän vähän verrattuja Garda-järven suurimpiin keskuksiin, ja tämä sopi meille mainiosti. Lähirantamme oli kävelymatkan päässä, ja piiskuisella rannalla sai yleensä ottaa aurinkoa ja uida miltei kaksistaan. Järvivesi oli lämmintä ja kirkasta, eikä kivikkoiset rannat haitanneet meitä ollenkaan.

Olimme suunnitelleet reissua aika vähän etukäteen, ja jouduimmekin sitten paikan päällä ottamaan selvää monista käytännön asioista. Kaikki kuitenkin järjestyi, ja saimme tehtyä ne jutut, jotka halusimmekin tehdä. Hauskinta oli ehkäpä maastopyörien vuokraus - niiden avulla pääsimme kätevästi pyöräilemään lähikyliin ja näkemään vähän uusia maisemia.

Helsinki yläilmoista.

Teen reissusta ja liikuntajutuista vielä tarkemmin postauksia, sillä nyt pitää alkaa valmistautua illan koitokseen - ratakymppiin Forssassa! En rehellisesti tiedä, että mikä voisi olla karmivampaa tuolla helteessä kuin ratakympin juokseminen? Ehkä ratamaraton! :D Ennätykset ei taatusti pauku, mutta tällä kertaa onkin tärkeämpää maaliin pääsy. Ihanaa hellepäivän jatkoa kaikille!

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat