Reilut viisi ja puoli vuotta sitten naputtelin ensimmäistä tekstiä vanhaan Hearts&Minds-blogiini. Olin pyöritellyt blogin perustamista koko kesän, ja viimein syyskuussa uskaltauduin hyppäämään kunnolla blogimaailmaan ja avaamaan ikioman blogini. Kuulostaa kliseiseltä, mutta puhun totta, jos sanon, että en olisi uskonut, kuinka rakas harrastus bloggaamisesta minulle lopulta muodostui.

Nyt vuosia myöhemmin istun taas koneen ääressä, naputtelemassa jälleen sitä ensimmäistä postausta uuteen blogiini. Vanhassa blogissani jo kerroin, että miksi päädyin sulkemaan vanhan blogin ja aloittamaan heti perään uuden, aika samantyyppisen blogin. Sanottakoot se vielä tässä lyhyesti: halusin aloittaa puhtaalta pöydältä blogin, joka kuvastaa elämääni tällä hetkellä ilman vanhojen juttujen painoa.

Puhtaalta pöydältä lähteminen tuntuu todella hyvältä, ja kirjoittamisinspiraatio on huipussaan. Sormeni himoitsevat näppistä, jotta pääsisin taas kirjoittamaan teille niin tavallisesta elämästäni kuin treenailusta, hyvinvoinnista tai vaikkapa matkustelusta. Aihepiiri on laaja, mutta hintsusti enemmän sportti- ja hyvinvointipainotteinen verrattuna edelliseen blogiini. Treeniblogiksi tämän blogin ei ole tarkoitus muuttua.

Loppuun vielä muutama sana blogin nimestä. Apple a Day viittaa toisaalta ammattiini, toisaalta myös jollain tapaa elämänasenteeseen: pieniä hyviä juttuja itsensä ja oman terveytensä takia kannattaa tehdä päivittäin. Silloin voi nauttia huoletta vähän suklaakakkuakin toisinaan. :)

Tervetuloa seuraamaan!

Ps. Pian pääset seuraamaan blogia myös Bloggerin, Blogilistan ja Bloglovinin kautta, lisäämistyöt ovat meneillään!

Follow my blog with Bloglovin

Kommentit (12)

Vierailija

Hyvä Sanna! :) Blogin nimi on sopivan dynaaminen ja puhtaalta pöydältä aloitus virkistää. tsemppiä bloggailuun!

 

Ps. saako toivoa ruokaohjeita? Mä niin tykkäsin niistä pastasalaattivariaatioista mitä löytyi Hearts&mindsin alussa!

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Vierailija, voi vitsi, kylläpäs sattui samanlainen nimi! Jännä, etä en löytänyt kyseistä sarjakuvablogia googlesta enkä mistään blogilistoilta, tein nimittäin pientä taustatyötä, ettei samannimistä (suomalaista) blogia löytyisi. Mutta tällaista tämä on täällä blogimaailmassa harmillisesti! Kiva blogi muuten, pitää alkaa seurata. :)

Vierailija, kiitos :) Mä varmaan siirrän nuo reseptit tänne Hearts&Mindsista!

Vierailija

Ihan mahtavaa! Erityisen positiivinen muutos on ulkoasu, jonka vuoksi blogiasi on nyt helpompi lukea myös kännykällä, niin ettei jatkuvasti tarvi zoomailla.

Vierailija

Vilya: en löydä blogistasi mitään kommenttia. Viittaatko "an"-artikkelin puuttumiseen? Minusta tuo menee tyylin piikkiin, ja suomeksihan tämä blogi on muutenkin, joten hienostelu sikseen :)

Toiveena blogin pitäjälle mahdollisimman paljon ihan tavallista elämää, se on kiinnostavinta. Toki myös extreme-jutut on kivoja.

Vierailija

Heippa:)! Onneksi olkoon uudesta blogista; ja hieno, kiva tämä nimi:) Eikun hyvää kesäilyä, treenejä ja voimia työhön ja kiitos kun kirjoitat meille:)!

Vierailija

Heippa!

Hienoa, että jatkat kirjoittelua! Jossain vaiheessa jo vähän pelkäsin, että lopetat kokonaan. Olen seurannut blogiasi jo pitkään.

Olisi kiva kuulla postauksen muodossa sun tän hetkisistä tavoitteista, etenkin liikunnallisista ja terveyteen liittyvistä. :) Se olisi ehkä hyvä tapa aloittaa uusi blogi. Minua aina niin omassa liikunnassa kiinnostaa tavoitteet ja haasteet ja tykkään kovasti kuulla myös muiden tavoitteista.

Vierailija

Onnea uudelle blogille! Tulen varmasti seuraamaan kirjoituksiasi myös jatkossa. Hyvää kesää!

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Vierailija, itsekin tykkään uudesta ulkoasusta :)

Vierailija, luulen, että hän viittaa tuon sarjakuvablogin nimeen, joka on tosiaan an Apple a Day. Blogin nimi löytyy kun skrollaa postauksen ihan loppuun, se on siellä pienellä präntillä luettavissa. Harmillista, mutta nimikaksosia blogimaailmasta aina löytyy!

Vierailija, kiitos!

Vierailija, kiitos postausideasta :)

Vierailija, samoin sulle!

Vierailija, heheee, aika hauska kysely! Ja kiva blogi muutenkin sulla , taidanpa jäädä lueskelemaan.

Vierailija

Ns. puhtaalta pöydältä aloittaminen on varmasti hyvä ratkaisu elämäntilanteesi muuttuessa!  Hearts & Minds -blogisi oli melkein alusta lähtien yksi suosikeistani - toivottavasti tämä uusi blogi jatkaa yhtä hyvillä, laadukkailla ja monipuolisilla jutuilla!

Ihanaa kesää sinulle!

 

http://http://ellujumppaa.fitfashion.fi/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat