Helou!

Blogi on ollut pari päivää ihan hunningolla, kun en ole vaan ehtinyt koneen ääreen. Tai no, eilen kyllä ehdin, mutta sitten postausta kirjoittaessa iski ihan totaalinen writer´s block. Mulle harvoin käy niin, että kesken kirjoittamisen loppuu yhtäkkiä juttu kesken. Joskus saattaa olla niin, etten keksi mitään kirjoitettavaa, jolloin en edes puuhan ryhdy. No, eipä siinä auttanut muu kuin laittaa kone kiinni ja odottaa parempia aikoja!

Ei sillä, tänään ei tunnu kirjoittamisen puolesta olevan sen luovempi päivä, mutta kokeillaan nyt uudelleen. Miten sitä ennen osasikin kirjoittaa postauksia ihan normiarjesta ilman sen suurempia ongelmia? No, ehkä elämä oli joskus erilaista, ja tykkäsin kertoa opiskeluista ja ottaa suttuisia kuvia vaatteistani. :) Toinen ongelma postausten kirjoittelemisessa tuntuu olevan järkevien kuvien puute. Enää ei vaan kuljeta järkkäri kourassa ilman järkevää syytä, niin postauksia tulee kuvitettua epämääräisillä räpsyillä ruoka-annoksista ja lenkkikengistä.

Mulla on ollut jotenkin pieniä orientoitumisongelmia tähän viikkoon, sillä vietin maanantain päivystysvapaalla. Sen jälkeen olen ollut ajatuksissani aina yhden päivän jäljessä, ja tänäänkin olin iloisesti yllättynyt siitä, että on torstai eikä keskiviikko. Hassua! Mulla olisi ollut tänäänkin päivystys, mutta onneksi annoin sen pois, sillä olisin ollut ihan kuollut muuten.

Viikko on muuten ollut ihan tavallinen - olen käynyt töissä ja iltaisin sporttaillut. Maanantaina kävin hierojalla ja sain häneltä noottia venyttelemättömyydestäni. Päätinkin heti ryhdistäytyä, ja nyt olen tehnyt hänen suosittelemaa etureisi-lonkankoukistajavenytystä jo monta kertaa!

Kokeilin tässä eräs päivä etiopialaista ruokaa Mechelininkadun Kunigatar Saba -nimisessä etiopialaisessa. En ollut koskaan aiemmin syönyt etiopialaista ja olen sitä siksi jo halunnut pitkään maistaa. Ruoka oli ihan hyvää, mutta tosi lihapitoista (tai no, ainakin se annos, jonka söin) eikä ehkä siksi ihan mun makuun. Kastike oli kyllä hyvää!

Mukavia treenihetkiäkin on tähän viikkoon mahtunut, ja eilen juostiin Eliittiryhmän kanssa pitkästä aikaa Pirkkolassa. Ilmassa oli jotenkin kevään tuoksu, ihan kuin olisi ollut huhtikuu! Juoksu kulki jotenkin poikkeuksellisen hyvin, liekö syynä maanantainen hieronta tai uudet, kevyemmät kengät. Oli ilo silmälle nähdä pari kolmosella alkavaa vauhtia tonnin vedoissa. :) (Kuva kylläkin viime viikon treeneistä Myllystä).

Tänään ohjelmassa oli vähän kevyempää treeniä, sillä pääsin kokeilemaan AirYogaa Esport Bristolin tiloihin yhdessä Ny Reenataan -blogin Annen ja Ellun sekä tietenkin teidän lukijoiden kanssa!

Vaikka viikko on ollut kohtuu rauhallinen, on ihan mukavaa, että edessä on viikonloppu ja saa nukkua - ah! Mukavaa loppuviikkoa kaikille :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat