Rastiviikko on kyllä jonkinlainen mun lapsuuden sielunmaisema. Kun on viettänyt kaikkina kesinä 90-luvun puolesta välistä aina 2000-luvun puoliväliin viikon tai pari suunnistusviikoilla, syöpyy tunnelma väkisinkin muistiin pitkiksi ajoiksi. Kangasmaaston tuoksu paahtavassa auringonpaisteessa, rinkkatuolit ja metrilakut - kaikki nuo tuovat vanhat rastiviikko-fiilikset mieleen hetkessä!

 

Teistä varmaan kovinkaan moni ei ole elänyt tällaista suunnistus-nuoruutta, ja vaikka meidän kesälomareissut rastiviikkojen parissa kuulostavatkin vähän hassuilta, on tällainen lomailu edelleenkin minun mieleeni. En ole mikään mökkeilijä, mutta urheilulomalla mökilläkin viihtyy pidempään kuin sen pari päivää - varsinkin, kun mökissä on kaikki mukavuudet (okei, wifi kyllä puuttuu). Ainakaan toistaiseksi mökkihulluus ei ole iskenyt! Muutenkin tykkään lomalla vähän sellaisesta aktiivisemmasta otteesta, joten rastiviikko pesee löhöilyn 6-0.

FIN5-rastiviikko starttasi jo sunnuntaina, mutta itse menin vasta tänään ensimmäistä kertaa suunnistamaan. Kisapaikalla kävin kyllä fiilistelemässä jo eilen, mutta koska päivän treeni tuli vedettyä radalla, jäi suunnistusten aloittaminen tähän päivään. En ollut ilmoittautunut kilpasarjoihin ollenkaan, joten kuntosuunnistusradalla mentiin!

Edessä on mökkeilyä ja suunnistusta vielä torstaihin saakka, joten vielä ehtii nauttimaan rastiviikkotunnelmista ja ennen kaikkea ihanista säistä täällä järven rannalla. :) Kropan saan tämän reissun aikana varmasti jumiin, mutta mieli tuntuu kevenevän päivä päivältä.

Kommentit (4)

Vierailija

En ole suunnistanut sitten lukion liikuntatuntien, mutta nyt intouduin kuntorasteille. Taisin olla näköjään samana päivänä kuin sinä. Minkä reitin suunnistit? Pitkään siellä metsässä tuli rämmittyä, mutta hauskaa oli

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Mä kiersin maanantaina b-lyhyen ja keskiviikkona a-pitkän! Oli kyllä huippua päästä suunnistamaan :)

Vierailija

Heip Sanna,

 

Tämä ei nyt tähän postaukseen oikeastaan liity, mutta muistelin, että olet käynyt Esportin toimipisteissä Espoossa urheilemassa, eikös niin? Harkitsen jäsenyyttä ko. paikkaan ja mietinkin, että olisiko sinulla kokemusta jakaa kyseisestä paikasta? Kuinka paljon porukkaa käy kyseisessä paikassa?

 

Kiitos jo valmiiksi :)

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Vierailija, mä oon käynyt pääasiassa Kampin Esportissa, Espoossa vaan juoksemassa, mutta Jussi on käynyt Espoossa enemmän ja tykännyt (ohjaakin siellä joitain tunteja nykyisin). Siellä on hyvät tilat ja laaja tuntivalikoima! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat