Mun blogi on ollut varsinainen instakuvien paratiisi viime aikoina, pahoittelut siitä! Kun perustin tämän uuden blogin vannoin itselleni, että tulisin käyttämään enemmän järkkäriäni. Kesällä ja lomalla se onnistui, mutta nyt arjen syövereissä kaikki kuvailu on unohtunut. Niinpä joudutte nyt tyytymään insta- ja kännykkäräpsyihin. :/

Mun viikonloppu on ollut kaikin puolin rento. En tehnyt juuri mitään! :D Tai no, lauantaina kävin juoksemassa vaihteeksi ratakympin. Ilmottautuminen jäi viime tinkaan, kun vielä maanantaina olin vähän flunssan jälkimainingeissa. Toivuin kuitenkin siten, että päätin lähteä kisaan. Harjoittelua en käventänyt mitenkään, vaan kisa sai mennä normi lenkkeilyn lomassa.

Lauantai-aamuna tallustelin Eläintarhan kentälle vähän ristiriitaisin fiiliksin. Juoksemaan oli kiva lähteä, mutta kymppi radalla ei todellakaan ole mikään mun suosikkijutuistani. Saan itsestäni paljon enemmän irti tiejuoksussa, mutta koska nyt ilmainen mahdollisuus ratakymppiin tarjoutui ja flunssakin hellitti, päätin lähteä mukaan. Tulin vähän myöhässä paikalle, mutta ehdin silti tehdä tutut ja turvalliset verkat ja viedä kamat narikkaan.

Starttilaukaus pamahti yhdeltätoista, ja lähdin rauhassa matkaan. Sain juoksuseuraa tytöstä, jonka itse asiassa tapasin ensimmäistä kertaa blogin yhteislenkillä! Lähdimme yhdessä juoksemaan tavoitteenamme alittaa 45 minuuttia. Eka kilsa meni erittäin kevyesti aikaan 4.29, ja päätimme lisätä pökköä pesään. Sen jälkeen taitoimme kilometrejä todella tasaisesti 4.24-4.20, eikä vauhti hidastunut vaikka loppu alkoi jo häämöttää. Takakaarteessa ja etusuoralla oli ärsyttävä vastatuuli, mutta sekään ei jostain syystä hidastanut menoa.

Ysikilsaan tullessa olo oli vielä sen verran fressi, että päätin lisätä selvästi vauhtia. En ollut missään vaiheessa katsonut kellosta muuta kuin kullekin kilometrille kulutetun ajan, joten en yhtään tiennyt, millaista aikaa olin juoksemassa. Viimeinen kilsa taittui niinkin nopeaan kuin 4.09, ja maalissa kello pysähtyi aikaan 43.43 - tein siis uuden kympin enkkani! :) Olin superiloinen, sillä en todellakaan uskonut, että olisin ollut enkkakunnossa! Ensimmäistä kertaa koskaan juoksin negative splitin eli kisan toinen vitonen oli ensimmäistä nopeampi. Muutenkin paukkuja jäi aika paljon, joten ehkä loppuvuodesta voin jopa haaveilla 43 minuutin alituksesta?

Kisan jälkeen maistui kunnon hamppariateria. Luin jostain, että urheilun jälkeen ei muka tekisi mieli syödä mitään epäterveellistä, mutta muhun tuommoiset jutut ei kyllä päde ollenkaan! Mikä onkaan parempaa kuin kunnon urheilusuorituksen jälkeen herkuttelu? Mun mielestä ei mikään. :)

Nyt uusilla energioilla kohti tulevaa viikkoa, joka muuten tulee olemaan superkiireinen! Koetan ehtiä kirjoittelemaan tänne blogiin silti jotain. :)

Kommentit (3)

Vierailija

Onneksi olkoon Sansu tosi paljon:)!! Ennätys on oikeen piristävää, milloin sen saa:)

 

-Liisa

Vierailija

Onneksi olkoon Sansu tosi paljon:)!! Ennätys on oikeen piristävää, milloin sen saa:)

 

-Liisa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat