Aijai, enää muutama viikko, ja meikätyttö singahtaa sinivalkoisin siivin (tai KLM:n, en nyt ole ihan varma) Etelä-Amerikan aurinkoon! Reissukuume alkaa kliseisesti sanottuna olla jo melkeinpä käsin kosketeltavissa - reissusuunnitelmista ei valitettavasti ole ainakaan tähän saakka voinut sanoa ihan samaa...

Eilen onneksi saatiin reissuamme jonkinlaiseen kuosiin, tähän saakka kun meillä on ollut lähinnä lentoliput hankittuna. Reissumme alkaa Limasta, Perun pääkaupungissa, jossa ajattelimme hengata kolmisen yötä. Limaan ei ole mitään sen kummempia suunnitelmia, ajateltiin varata lähinnä kiva hotelli, jotta reissu alkaisi mukavasti. Kuulemma Limasta löytyy erittäin hyviä ravintoloita...? Olisi kiva ehkä yhtenä iltana illallistaa oikein hyvin.

Siihenpä ne hotellit, lokoisat olot ja kivat ravintolat sitten jäävät, sillä Liman jälkeen ajattelimme ottaa allemme bussin ja huristella Inka-kaupunki Cuscoon. Huristelu on ehkä vähän turhan kepeä sana lähes vuorokauden mittaisesta bussimatkasta pienillä vuoristoteillä, mutta ainakin sitä tuntee olevansa matkalla... Korkeuseroonkin ehkä tottuu edes jokseenkin paremmin, kun reiluun kolmeen tonniin siirtyy pikkuhiljaa. Cuscossa ohjelmassa on vaellusta - Inca-trail oli myyty loppuun, joten menemme Quarry trail -nimiselle reitille sen sijaan. Maisemien pitäisi olla senkin reitin varrella aika hienot!

Trekkailun parissa vierähtää noin viikko, ja sen jälkeen olisi vielä puolitoista viikkoa aikaa ennen kotiin paluuta. Tällä hetkellä mietinnässä on lennähtää Cuscosta La Paziin Boliviaan, ja käydä sieltä käsin katsastamassa Titicaca-järvi ja ehkäpä myös Salar de Uyunin suola-aavikot. Haluaisin kyllä nähdä molemmat, jos se vaan yhtään sopii reissuaikatauluihin (ja budjettiin).

Seuraavaksi kai pitäisi miettiä, mitä tehdä puuttuvan espanjankielen taidon kanssa... Itse asiassa luulin osaavani tilata espanjaksi margaritan, mutta eräs ystäväni sivisti minua, että lausahdukseni olin italiaa! :D No, ehkä rinkkaan mahtuu vielä sanakirja.

(kuvat täältä, täältä, täältä)

Kommentit (4)

Vierailija

jylhiä maisemia.. teille oisi tiedossa sitten mäkitreeniä:) mukavia suunnitteluja:)

-liisa

Vierailija

Reissusi kuulostaa oikein mielenkiintoiselta ja kivalta :)! Innolla odotan sieltä matkakuvia ja -kuulumisia! Postauksesi, jossa kerroit tulevasta reissusta, sai hyvälle mielelle täällä ruudun toisellakin puolella ja oman reissukuumeen nousemaan :D. Mahtavaa reissua ja energistä kevättä! Terveisin kollega

Vierailija

Empä kuullut ennen sellaisesta reissukutinasta ollenkaan, voi olla kiusallinenkin vaiva vai mitä ha-ha-haa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat