Oletteko kuulleet uudesta juoksuvarusteita myyvästä nettikaupasta, RunForestista? Itse päädyin ensimmäistä kertaa nettikaupan sivuille surffailemaan Facebookin kautta, kun nettikaupan persoonallinen nimi pisti silmään. Aika pian tämän jälkeen sain yhteydenoton RunForestilta, ja kävin tekemässä sivustolle vielä vähän tarkempaa tuttavuutta!

RunForestin valikoimissa on juoksuvaatteita ja -kenkiä sekä miehille että naisille. Myös juoksuvarusteita, kuten juomareppuja ja sykemittareita löytyy. Edustettuina on noin parikymmentä laadukasta tuotemerkkiä, niin tunnettuja kuin vähän vähemmän tunnettuja merkkejä. Valikoimassa on keskitytty määrän sijasta laatuun, ja bongasinkin tuotevalikoimista monia kaikkien aikojen suosikkituotteitani.

Sain tilata RunForestilta testiin yhden tuotteen. Päätin tällä kertaa kokeilla uutta tuotemerkkiä, ja tilasin Kari Traalta testiin trikoiset juoksushortsit. Paketti tuli perille parissa päivässä, ja itse shortsit osoittautuvat nappivalinnaksi. Mulla on parit trikooshortsit, mutta niissä lahkeet tuppaa nousemaan juostessa (shortsien koosta huolimatta). Tätä ikävää efektiä ei kuitenkaan uusissa shortseissani ole ollut, sillä ne pysyvät tosi hyvin paikallaan eivätkä lähde rullautumaan ollenkaan! Olen juossut uusilla shortseilla jo useita lenkkejä, ja ne ovat olleet hellekisojen vakiovaruste.

Jos juoksuvarustekaappi kaipaa täydennystä, niin nettikaupassa näyttäisi olevan ale käynnissä. Normaalihintaisista tuotteista saat -10%, kun mainitset tilauksen yhteydessä koodin APPLE10! Koodi on voimassa elokuun loppuun saakka. :)

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat