Tänään heräilin vasta kellon ollessa pitkälle yli kymmenen. Vastoin kaikkia suunnitelmiani olin ajautunut valvomaan lähes kahteen, eikä olo aamulla ollut mikään hirveän virkistynyt. Avatessani verhot huomasin, että päivä oli aika samanlainen kuin mun aamuinen fiilis: taivas oli harmaa ja vettä tuli lähes vaakatasossa!

Edellinen päivä oli ollut jotenkin tosi kiireinen: hikoilin neljä tuntia TOEFL-kielitestissä, ja illalla kokonnuttin kavereiden kanssa tekemään parit aperol spritzit. Tänään aamulla tuntuikin, että en ollut ehtinyt rentoutua oikein kunnolla missään vaiheessa, varsinkin, kun lauantaista suuren osan haukkasi kielikokeessa painiskelu. :D

Sateisesta säästä johtuen päätin siirtää pitkis-suunnitelmani iltaan, ja lähdettiin poikakaverin kanssa ex tempore Heurekaan. Olen käynyt Heurekassa viimeksi pari vuotta sitten Bodies-näyttelyssä, ja silloin tykkäsin kovasti. Reissun spontaanista luonteesta johtuen ei kauheasti tsekkailtu etukäteen, että mikä näyttely tällä kertaa olisi vuorossa.

Heureka-selfie :D

Perille päästyämme kävi ilmi näyttelynkin teema, Maan alle. Ei mitään hurjan kiinnostavaa, mutta viime kerralla käydessäni kävin vain tsekkaamaassa Bodiesin, joten nyt oli aikaa tutustua myös muihin juttuihin. Lopuksi käytiin katsomassa maailmankaikkeuden synnystä kertova lyhyt dokkari Planetaariossa. Ei ehkä ihan kahdenkymmenenkahden euron arvoista, mutta ihan hauskaa silti!

Heurekan jälkeen vedettiin vähän ruokaa napaan thaikkulassa. Sain kuin sainkin kaivettua itsestäni vielä sen verran energiaa irti, että kävin heittämässä alkuillasta parinkympin pitkiksen! Sääkin oli jo huomattavasti parempi kuin aamulla, joten tällä kertaa pitkis kannatti säästää myöhempään.

Edessä olisi vielä yksi työviikko ennen lomaa. Tuntuu, etten millään jaksaisi herätä huomenna töihin! Mikähän siinä on, että kun loma on ihan ovella, tuntuu, ettei jaksaisi olla töissä sekuntiakaan? No, ehkä yksi viikko menee vaikka päällään seisten. :)

Kommentit (1)

Vierailija

Lomatunnelmissa täälläkin, vielä pari päivää töitä ja sitten alkais kolmen viikon ansaittu ja odotettu loma! Huomenna tosin vietän töissä kevyen 13 tuntia ja perjantaina 7 h, mutta enää 20 työtuntia ja sitten son soronoo :D Saattaa kertoa jotain fiiliksistäni sekin, että jo eilen kotimatkalla fillaroidessa korvamatona soi "lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin, seuraavat kaksi (kolme) viikkoa..." Onnistuneesti tartutin tämän kotona poikaystävään noin puolessa minuutissa ja mikäs siinä ruokaa tehdessä ja iltaa viettäessä, kun itse lauleskelen ja toinen viheltelee :D

-Katja

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat