Heippa,

ja ihanaa vappupäivää sinne Suomeen! Täällä ei pahemmin vappua juhlita, vaikka huominen ilmeisesti on "Worker's Day" ja juhlapyhä. Vaikka vappu ei enää opiskelijavuosien jälkeen ole itsellenikään ollut mikään ihmeellinen juhla, tunsin kuitenkin pientä ikävää, kun sain kavereiltani kuvia heidän vappuriennoistaan!

Eipä meilläkään ole asiat kuitenkaan sen hullummin olleet, nimittäin matkustettiin viikonlopuksi Sanbonaan safarille! Sanbona on yksityinen luonnonpuisto 3,5 tunnin ajomatkan päässä Cape Townista, ja oikeastaan lähin "oikea" safarimesta kaikkine big five -eläimineen. Olen itse ollut muutamalla safarilla aikaisemmin niin Keniassa kuin Tansaniassakin, mutta en missään puistossa yli yhtä yötä, ja niinpä olin innoissani tällaisesta kolmipäivisestä safarista!

Haluttiin viikonlopulta vähän muutakin kuin pelkkää safariajelua, ja niinpä päädyttiin varamaan majoitus Sanbonan "luksuspuolelta". Tai no, aluksi kyllä mietittiin edullisempia vaihtoehtoja, mutta kun saatiin niin hyvä tarjous luksussafarista, niin ei pystytty jättämään tilaisuutta väliin! Niinpä viikonloppu oli ihana yhdistelmä villiä luontoa, safariajelua ja hemmottelua hyvän ruuan ja ihanan majoituksen merkeissä.

Majoituimme romanttisessa lodgessa, jota muistutti kyllä enemmänkin ylellistä hotellihuonetta. Meidän lodge sisälsi king size-kokoisen lämmitettävän (!) sängyn, oman terassin, jacuzzin ja ihanan kylpyosaston! Safari sisälsi joka päivä kolme ateriaa, ja ruoka oli joka kerta aivan mieletöntä. Muutenkin palvelu pelasi viimeisen päälle kaikissa tilanteissa: aina oli joku auttamassa laukkujen kanssa, ja game driveilta palatessamme henkilökunta oli vastassa lämpimien pyyhkeiden ja drinkkien kanssa!

Teimme reissumme aikana yhteensä neljä game drivea, ja onnistuimme näkemään tosi hyvin eri eläimiä! Postaan eläimistä vielä tarkemmin lisää kuvia, kunhan saan ne purettua järkkäriltä koneelleni.

Viikonloppu oli siis kerrassaan kaikinpuolin ihana ja rentouttava. :) Näiden onnentäytteisten päivien jäljiltä jaksaa taas painaa tiukasti koulua!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat