Heippa!

Kiireinen alkuviikko päivystyksineen aiheutti taas parin päivän blogihiljaisuuden, mutta täällä sitä yhä ollaan langoilla. Aloitin mun juhannusvapaat jo tänään, sillä eilen oli päivystysvuoro ja siten tänään päivystysvapaa. Olin ihan lomafiiliksissä, kun lähdin aamulla töistä. Niitä hieman latisti se, kun tajusin unohtaneeni avaimet kotiin! Niinpä sitten kökin rappukäytävässä kuolemanväsyneenä ja odottelin huoltomiestä... Onneksi hän tuli nopsaan, eikä lysti maksanut kuin kympin.

Täällä sää on ollut tosi kurja ja sateinen, ja pienellä kaiholla katselin puhelimestani kuvia viime viikonlopulta, kun oli ihanan kesäistä. Meillä oli tosiaan viime perjantaina työpaikan kesäjuhlat Sandrossa Kalliossa. Uskon, että jokainen helsinkiläinen tuntee ravintolan, mutta en vaan voi lakata hehkuttamasta sitä! Sandro on myös yksi ravintoloista, joita suosittelen kavereilleni, jotka tulevat käymään täällä.

Olen käynyt syömässä niin Kallion kuin Eiran Sandrossa, mutta jotenkin tykkään enemmän Kallion rennosta meiningistä - ruoka on kyllä ihan yhtä hyvää kummassakin paikoissa. Brunssia olen syönyt molemmissa paikoissa useamman kerran, mutta illallistanut vaan Kalliossa. Sandron brunssi on suorastaan klassikko, mutta etenkin viime kerran illallinen räjäytti tajuntani. Söimme porukalla Marracesh Maddnessin, joka oli niiiin hyvää! Rakastan myös herkullisia coctaileja, joita Sandrossa todella osataan tehdä.

Siispä kipin kapin varaamaan pöytää Sandrosta, jos ette ole jo käyneet! Olisi melkein tehnyt mieli varata brunssi tälle juhannusviikonlopullekin, mutta koetan nyt säästää vähän rahaa. Ulkonasyöminen on todella yksi mun paheista rahankulutuksen suhteen!

Mä tosiaan vietän juhannuksen tällä kertaa kaupungissa. Juhannus on jotenkin stressaava juhla: pitäisi tietää tosi aikaisin, että mitä tekee, jos haluaa varata jonkun mökin. Traumatisoiduin ehkä viime vuoden mökkireissusta (sateiset säät, pieni mökki ilman mukavuuksia, hulluna hyttysiä), että kaupunkijuhannus tuntuu ihan kivalta vaihtoehdolta. Meillä onkin huomenna tiedossa juhannuskotibileet: saunomista, grillaamista ja illan päätteeksi mennään Kuudennelle Linjalle juhannustansseihin!

Oikein mukavaa juhannusta kaikille. :)

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat