Joskus aikaisemmin minulla oli tapana postailla viikon treenikulumisia tänne blogiin, mutta en ole jaksanut tehdä sitä viime aikoina enää. Olen kyllä miettinyt, että ehkä pitäisi, sillä noille postauksille tuntui olevan oma uskollinen kohderyhmänsä - toisaalta tuntui, että osaa lukijoista moiset treenipäiväkirjat eivät kiinnosta pätkääkään. Vaikka itse tykkään lukea muiden bloggaajien vastaavia postauksia, viikottaisista treeneistä kirjoittaminen alkoi jossain vaiheessa tuntua itsestänikin tylsältä. Ehkä en vaan osannut kirjoittaa niistä mielenkiintoisesti, en tiedä, mutta homma joka tapauksessa jäi.

Se harmillinen puoli treenipäiväkirjapostausten loppumisessa oli, että treenejä ei ole tullut laitettua ylös itsellenikään oikein minnekään. Olen tosi laiska kirjaamaan mitään ylös, mikä on vähän huono, koska joskus olisi tosi kiva tietää, mitä on tullut tehtyä milloinkin. Pystyn muistamaan treenit ehkä edelliseltä viikolta, mutta sitä pidemmälle muistelu aiheuttaa harmaita hiuksia. Onneksi en suunnittele itse treenejäni, muuten päätyisin toistamaan samoja juttuja viikosta toiseen!

Treenien ylöskirjaaminen on ollut aina mulle jotenkin ylivoimaisen hankalaa. Joskus koetin käyttää HeiaHeiaa, mikä oli sinänsä ihan kiva, mutta jostain syystä sinne kirjaaminen jäi. Myös harjoituspäiväkirjana toimineet vihkoja ja excel-taulukoita on yritetty, mutta mikään ei ole oikein tuntunut omalta.

Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että olen löytänyt kivan sovelluksen treenien kirjaamiselle! Täällä Etelä-Afrikassa sovellus nimeltä Strava on tosi suosittu, ja miltei kaikilla meidän juoksukerhon jäsenillä on se. Poikakaveri latasi ensin sovelluksen itselleen ja tykästyi, ja niinpä itsekin päätin kokeilla. Toistaiseksi kokeiluni on jatkunut pisimpään kuin mikään aikaisempi treenikirjausyritykseni, ja ainakin tähän saakka olen kokenut treenien ylös laittamisen helpoksi. Poikakaverin Suunto Ambit 3 -sykemittari lataa treenit automaattisesti Stravaan, ja kieltämättä itsellenikin on tullut hinku päivittää oma mittarini uuteen, jotta saisin moisen toiminnon.

Niinpä jos joku teistä kaipailee mun treenipäivityksiä, tervetuloa seuraamaan mua Stravaan! Sieltä mut löytää nimellä Sanna Malinen. Lisäseuraajat varmasti motivoisi mua myös jatkamaan menestyksekästä treenien päivittämistä jatkossakin, heh. Olisi myös hauska seurata teitä lukijoita ja teidän treenejä!

 

Kommentit (1)

anuk

Kauniit on kyllä sielläkin maisemat ja luonto. Tsemppiä lauantain koitokseen! Jään mielenkiinnolla odottamaan kisaraporttia :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat