Vilman blogissa oli tänään aivan ihana postaus, josta inspiroituneena päädyin itsekin naputtelemaan tekstin yhdestä elämäni tärkeimmästä ihmisestä. Pikkusiskoni Saara on minulle paras ystäväni ja sielunkumppanini, olemmehan tunteneet jo vuodesta -88! ;)

Yhteiselomme on aina ollut varsin auvoisaa, joskin "muutama" riita historiaamme on mahtunut - milloin olemme taistelleet verisesti ripsentaivuttimesta, milloin erinäisten vaatekappaleiden omistajuussuhteista. Riidat ovat kuitenkin aina olleet todella lyhyitä, eikä meistä kumpikaan ole pitkävihainen. Joskus ollaan revetty nauramaan kesken riidan!

Meillä on pieni ikäero (vähän reilu kaksi vuotta), ja koska ollaan aika samankaltaisia ihmisiä, ollaan aina oltu tosi hyviä kavereita. Lapsena leikittiin paljon yhdessä, ja aikuisiällä meininki on ollut vähintään yhtä tiivistä. Kun asuimme eri kaupungeissa, soittelimme varmaan kolme kertaa päivässä joka päivä! Olen ihan todella onnellinen, että asumme nyt samassa kaupungissa, tosin se ei kyllä ihan hirvittävästi ole vähentänyt sitä soittelua. :D

Saara on todella yksi parhaista ystävistäni, ja hänelle kerron aina ensimmäisenä kaiken. Hän on aina valmis auttamaan minua ja kuuntelee murheitani mihin kellonaikaan tahansa. Saara on tosi analyyttinen ja niin fiksu, että välillä mietin, että olenko minä todella se isosisko, jolla on huikeat kaksi vuotta enemmän elämänkokemusta!

Kysyin Saaralta muutaman visaisen kysymyksen, ja tässäpä vastaukset sellaisena kuin hän ne mulle laittoi. Vitsit, aloin ihan itkeä, kun luin näitä!

1. Millainen olen suutuessani? Ei ole tapeltu nyt aikoihin niin olen ihan unohtanut! Nuorena ainakin huudettiin toisillemme ja uhkailtiin, että leikataan toisen tukka, kun toinen nukkuu. Nykyisin, jos meille tulisi riita, niin varmaan korottaisit ääntä ja sanoisit ilkeitä asioita. Et kyllä suutu hirvittävän helposti.

2. Mitä arvostan eniten minussa? Jaahas. Sun itseluottamusta ja kuinka itseäsi kohtelet. Et turhia murehdi, sinulla ei ole ulkonäkö / painokriisejä, mitä monella naisella on. Kohtelet itseäsi kunnioittavasti. Se myös näkyy siinä miten kohtelet muita. Kun välittää itsestään, välittää toisistakin.

3. Mikä on ärsyttävin luonteenpiirteeni? Eniten ärsyttää odottaa sua, kun meikkaat ja tälläät ja kaikki kestä. :D

4. Mitä ei moni tiedä minusta? En nyt viitsisi tähän salaisuuksiasi tai henkilökohtaisia asioita kertoa. Ehkä moni ei tiedä, että olet lapsena osallistunut runokilpailuun! Ja asia, joka minua huvittaa, niin se että laitat hajuvettä aina ja kaikkialle, juoksukisoihinkin.

5. Mitä haluat sanoa minulle? Olisit paras sisko, vaikka meitä olisi sata.


Aaaww! Suosittelen tätä haastetta erityisesti kaikille siskollisille bloggaajille. :) Ihanaa torstain jatkoa!

Kommentit (3)

Vierailija

Voi ei, niin ihana kirjoitus! Tuli kyyneleet silmiin tätä lukiessa. Ollaan onnellisia ihanista sisaruksistamme!:)

Vierailija

Pakko kysyä - ethän kiltti laita töihin hajuvettä - ajatellen meitä herkkiä, jotka saamme jos jotakin hajusteista....

 

Kiitos! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat