Kotiuduttiin purjehdusreissulta perjantai-iltapäivänä, juuri sopivasti ennen myrskyn saapumista. Astuessani kotiovesta sisään vettä tuli esterin perseestä -tyyppisesti, suoraan vaakatasossa, ja tuuli puhalsi niin kovaa, että luulin tornadon olevan syntymäisillään! Ihan hyvä siis, että perjantaina tehtiin vain puolen päivän mittainen purjehdus, vaikka toisaalta kohtuu navakassa tuulessa purjehtiminen oli tosi kivaa.

Kotiinpäästyäni vasta tajusin, että miten intensiivinen meidän viikko oli kaiken kaikkiaan ollut. Viisi päivää purjehdusta kasista viiteen, kauheasti uutta asiaa ja tietoa. Onneksi illat olivat sinänsä vapaat, vaikka nekin kuluivat solmujen tekoa ja teoriaa kertaillessa. Pari pientä juoksulenkkiä ehdin myös iltaisin satamassa heittämään, ja ne tuntuivat kyllä päivän istumisen jälkeen tosi mahtavilta!

Viikonloppu menikin siis aikalailla reissusta toipuen. Ei tehty mitään sen kummempia suunnitelmia, vaan mentiin fiiliksen mukaan. Lauantai-iltapäivällä päädyttiin katsomaan rugbyä, joka on täällä tosi suosittua! Meillä on ollut tarkoitus mennä katsomaan matsia jo pitkään, mutta ei saatu aikaiseksi aiemmin. En ole kauheasti aikaisemmin seurannut rugbyä, mutta täytyy sanoa, että peli oli tosi mielenkiintoinen! Koko ajan tapahtui jotain ja pelissä pysyi kärryllä ihan hyvin, vaikkei sääntöjä niin tuntenutkaan.

Pelin jälkeen käytiin sushilla ja lopulta päädyttiin vielä keskustaan salaiseen ginibaariin yksille. Kyseinen ginibaari on kyllä yksi mun suosikeista! Paikka on nimensä mukaan salainen, ja sinne päästäkseen täytyy ensin kulkea suklaakaupan läpi.

Tultiin kotiin eilen tosi aikaisin, ja niinpä heräilin tänään jo joskus puoli yhdeksän maissa. Yö oli ihan sairaan kylmä, ja lämpötila taisi laskea jonnekin 7-8 asteen tienoille. Ei siinä muuten mitään, mutta tuntuu, ettei sisälläkään ole kauhean paljon lämpimämpää! Nukuin yöni makuupussissa (sic!), koska en meinannut muuten millään tarjeta.

Tämäkin päivä sujui rattoisissa merkeissä: tein pitkiksen, jonka jälkeen kokkailtiin pitsaa. Illalla käytiin vielä Waterfrontissa leffassa katsomassa Superman vs. Batman, joka oli yllättävän viihdyttävä pläjäys!

Nyt täytyykin alkaa orientoitua tulevaan viikkoon, joka tulee olemaan kyllä jäätävä, kun viime viikko meni lomailun merkeissä. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat