Harkitsin hetkellisesti, että olisin viettänyt tämän viikonlopun Flow-festareilla, mutta lopulta muutin mieleni. Lippujen hinnat olivat kauniisti sanottuna suolaiset, ja kun kovin moni kaverikaan ei olisi paikalle päässyt, päätin viettää viikonloppuni vähän erilaisissa fiiliksissä. Olenpahan nyt ainakin virkeä ja pirteä aloittamaan uuden viikon ja ennen kaikkea uudet työt!

Koetin työntää töiden alkamisen pois mielestäni viikonlopun ajaksi, ja onnistuin ihan kohtuullisesti. Lauantaina olin ajatellut käyväni kaupungilla, mutta lopulta päädyin olemaan koko päivän sisällä, minkä tuloksena kämppä kiilsi ja jääkaapista löytyi kerrankin syötävää muutaman päivän ajalle!

Illalla suuntasinkin bussilla Pirkkolaan, jossa juostiin Runner´s Twilight. Olin  ilmoittautunut mukaan jälleen kerran kympille, ja koska kyseistä matkaa on tullut kisattua viime viikkojen aikana pariin otteeseen, ei kisa pahemmin jännittänyt etukäteen. Pakkasin mukaan tutut tavarat, söin tutut ruuat ja tein tutut verkat. Kello 19.45 starttipistooli pamahti ja päästi meidät juoksijat kirmaamaan kesäyöhön.

Loppusuoran raastoa.

Muistelin viime vuodesta, että reitti oli tosi mäkinen. Eka kilsa oli mukavasti alamäkeen, ja hyödynsin sen juoksemalla sen aika lujaa. Sitten vauhti tasoittui ja pian huomasinkin juoksevani tasatahtia juoksuporukamme Lauran kanssa. Eka vitonen meni rennoissa tunnelmissa, ja noin kutoskilsan kohdalla sainkin kannustajien joukosta huudon, joka kehotti lisäämään tahtia, kun näytti niin helpolta. Kahdeksannen kilsan kohdalla alkoivat ylämäet, jotka pistivät jo vähän puuskuttamaan. Onneksi palauduin niistä nopesti, eika vauhti hulluna hidastunut. Vikan kilsan olisin saanut kyllä painella rohkeammin, mutta olin ihan tyytyväinen, kun saavuin kohtuu rankalta reitiltä maaliin ajassa 45.21.

Vaikka paikat ei pahemmin menneet jumiin kesäillan kympistä, oli ihan kiva, että tälle päivälle oli ohjelmassa jotain vähän palauttavampaa. Helsinki Nordic Walk -tapahtuma starttasi kymmenen jälkeen Töölönrannassa, jossa porukkaa oli paikalla ihan todella paljon! Itse kävin kävelemässä parin lukijan kanssa 4,5 kilsan sauvakävelyreitin, ja sen jälkeen kierreltiin Jussin kanssa ständejä. Oli kyllä kivaa päästä osallistumaan, kun viime vuonna kyseinen tapahtuma jäi kokonaan väliin. Kiitos kaikille mun porukassa kävelleille! :)

Nyt vaan pitäisi sitten alkaa kaivaa stetareita ja tutkintotodistuksia laatikosta ja alkaa orientoitua huomiseen työpäivään... Jaiks! Wish me luck! Toivottavasti en nuku pommiin :D

Kommentit (3)

Vierailija

Ei vitsit. Eksyin blogiisi blogilistan kautta. Luin vanhaa blogiasi, kun vielä opiskelit mutta blogimuuttosi jälkeen hukkasin blogisi. Näin yksi päivä sinut työpaikallasi ja jäin miettimään, että vieläköhän bloggaat ja näköjäänhän asia näin on :) Olipa mahtava löytö tähän aamuun, nyt pistän blogisi lukulistalle taas! 

Sari/ www.wellnessmadness.fi

Vierailija

Kiitos sinulle kävelyseurasta. Oli hauska tutustua ja jutella reitin aikana.

Luulin, että te jatkoitte toiselle kierrokselle. Tuli koluttua ständejä ennen ja jälkeen kävelyn ja kävin siinä koleteroli-mittauksessa.

-Santta

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Sari, tervetuloa blogin pariin uudelleen! :)

Santta, ei me sit jaksettukaan enää toiselle kierrokselle. Koluttiin ständejä ja lähdettiin kotiin. Oli kiva tutustua, varmaankin nähdään RH:n tapahtumissa jatkossa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat