Okei, tänään ei kieltämättä ole tuntunut mitenkään syksyiseltä, vaan suorastaan ihanan loppukesäiseltä. Pari päivää sitten tilanne oli kuitenkin toinen, ja hyytävä tuuli kävi luihin ja ytimiin, kun porhalsin läpi sateisen Töölön työpaikalleni. Iltapäivällä kuuman kahvin ja sanelukapulan äärellä päätin, että nyt muuten menen ja ostan jotkut ihanat, lämpimät saappaat ennen kuin syksy yllättää mut täysin!

Ja niinpä sitten töiden jälkeen hyppäsin bussiin ja surautin keskustaan etsimään jaloilleni lämmikettä tulevan talven varalle. Mulla oli jotenkin hyvä intuitio tulevasta shoppailureissusta - olin varma, että löydän jotain ainutlaatuista. Ravittuani ruumiini Piknikin patongilla ja kahvikupposella olin valmis shoppailukierrokselle!

Ne Oikeat tulivatkin hyvin pian vastaan: itse asiassa ne löytyivät jo ensimmäisestä kaupasta, jossa kävin. Varmuuden vuoksi kurkkasin vielä Vagabondiin ja Dinskoon, mutta ei, sydämeni oli jo viety. Kauniit konjakin ruskeat ihanuudet juuri oikean mittaisella korolla istuivat jalkaani kuin sukka (tai no, sukissa ei kai ole korkoa) ja ostopäätös oli sinetöity hetkessä.

Intuitiivista ja hieman tunnepitoista shoppailua ehkä, mutta nyt minulla on kengät joita rakastan! Nyt saa tulla vaikka minkälainen syksy, kylmä ja niljakas marraskuu, minä kyllä selviydyn. Ja ehkä alan kuunnella sitä intuitiota myös muissakin asioissa.

Kommentit (4)

Vierailija

Moikka:) Mie kanssa toivoisin uusia kauniita saappaita:) Tykkään pukeutua hameisiin ja saappaisiin myös talvisin, treenivehkeet on sitten erikseen sporttisia:) Onneks olkoon sinulle uusista kengistä, nyt on ollut kyllä aivan ihania säitä, toivottavasti jatkuisi pitkään ja tulisi tosi hyvät ilmat juosta, lauhat säät koko talveksi ja syksyksi:)

- Liisa

Vierailija

Ihanat! Mullakin on saappaat syksyksi etsinnässä (eilen huomasin, että entisistä irtoa pohja). Mistä nuo ihanuudet kotiutit ja paljonko ne verottivat lompakkoa?

Vierailija

niin kauniit saappaat! Ihana lukea blogiasi. Itse aaloitin viikko sitten uudessa työpaikassa ja takana aivan järkyttävä viikko. Voimaa saan blogistasi ja mietin että vaikka vaihdoit työpaikkaa tunnelmat on siellä hieman toisenlaiset. Ja niin se pitäisi ollakin. - kollega

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat