Loma loppui ja arki alkoi tänään. Tekisi mieli kirjoittaa, että pieni syysloma tähän väliin piristi aivan hulluna, mutta rehellisyyden nimissä on pakko tunnustaa, että töihin oli varmaan ekaa kertaa koko syksyn aikana hankalaa lähteä. Tuntui, että sielun ja ruumiin on vallannut niin hyytävä väsymys, etten tule pääsemään siitä yli koko päivänä!

Tämä syksy on ollut mulle tosi raskas, ja jotenkin kun tuo maraton jäi taakse, tuntui, että takki tyhjeni ihan täysin. Odotin maratonia ja lomaa tosi paljon ja suorastaan välillä sinnittelinkin "kohta pääsee lomailemaan" -ajatuksen voimalla, varsinkin pari viime viikkoa. Lomareissu oli hauska ja todella virkistävä, mutta samalla annoin itselleni luvan antaa kaiken väsymyksen vyöryä niskaani.

Mulla oli täällä kaksi arkivapaata päivää ennen töihinpaluuta, ja kai jossain ajatuksissani ajattelin viettäväni kaksi tosi reipasta arkivapaata. Mitä vielä: nukuin pitkään ja käytin muutenkin aikana täysin loikoiluun! Tuntui ihan hassulta käyttää noin paljon aikaa pelkkään rötväykseen - "vanha-Sanna" olisi ollut asiasta varmaan ihan kauhuissaan. :)

No, kävin mä eilen sentään Factoryssä lounaalla ja Starbuckissa kahvilla. On jotenkin ihanaa lounastaa arkena kaupungilla, kun tulee sellainen olo, että olisi jossain hienossa työpaikassa töissä ja kävisi oikein bisness-lounaalla. :D Urheilun pariinkin palasin juoksemalla vedessä reippaan tunnin!

No, ehkä se tästä taas lähtee, arki nimittäin! :)

Kommentit (3)

Vierailija

Tsemppiä arkeen! Mennään sinne yhteislenkille joku pvä? :)Jotain kivaa mitä odottaa! Mä ainakin kaipaan treenimotivaatiota taas, kun tapahtumat alkaa olla tälle syksylle juostu. t: Karoliina 

Vierailija

Jep, monta maratonia juosseena tiedän tunteen, maratonin jälkeisen masennuksen. Kun on pitkään treenannut jotain tavoitetta kohti ja sitten kun se on ohi niin iskee haikeus. Siitä pääsee parhaiten yli asettamalla uuden tavoitteen :)

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Karoliina, mennään vaan! Mäpä laitan sulle viestiä Faboon asiasta :)

Vieraija, mulla ei välttämättä ihan sellainen post-maraton -blues päässyt iskemään, vaan varmaan kaikki väsymys jotenkin purkautui. Onneksi on ylimenokausi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat