Sateisesta säästä huolimatta pakkauduttiin tyttöjen kanssa töiden jälkeen Kansalaistorin puistoon nautiskelemaan Taste of Helsingin antimista. Olin iloinen, että tänä vuonna pääsin paikalle, sillä viime vuonna Jukolan viesti ja työt menivät ikävästi homman kanssa päällekkäin. Kuulin paljon kehuja tapahtumasta kavereilta, ja niinpä saavuinkin paikalle erittäin nälkäisenä!

En ole mikään fine dining -asiantuntija enkä oman elämäni sommelier, mutta hyvä ruoka ja viini ovat silti lähellä sydäntäni ja maistuvat aina. :) Mitään syväluotaavaa pohdiskelua ruokien ja viinien vivahteista ei siis ole luvassa, muutama fiilistelykuva ihanista ruuista sen sijaan!

Olin tosi nälkäinen, ja halusin aloittaa maistelun heti jostain tuhdimmasta annoksesta. Ensimmäisen lautasen hain Demosta, ja se sisälsi hummerimakkaraa, sahramirisottoa ja raakunadressingiä. Hummerimakkara oli ihan sikahyvää! Huomasin, että monet annokset sisälsivät erilaisia makkaroita - ehkä makkarat ovat jonkinlainen vallitseva ruokatrendi tällä hetkellä?

Seuraavana oli tarkoitus ottaa jotain vähän raikkaampaa, mutta punaviininhakureissullani eksyin Farangin huudeille ja haistoin ihanan karamellipossutuoksun. Ja sitä oli sitten saatava! Karamellipossu kookos-inkivääri-chili-superherkkukastikkeessa oli t-a-i-v-a-a-l-l-i-s-t-a. Suosittelen!

Kolmanneksi annokseksi ajattelin taas hankkivani jotain vähän kevyempää, mutta kuinkas kävikään. Kaverini haki Kaartin Hodari&Hummerista ihanan vasikasta, parsasta ja jättikatkaravuista tehdyn hodarin, ja tulin niin annoskateelliseksi, että oli pakko saada sellainen.

Näiden kolmen mättöruuan jälkeen aloin olla jo aika täynnä (välissä toki kävin vähän leipämaistelukierroksella), joten oli aika siirtyä jälkiruokien pariin. Olisi ehkä kannattanut ottaa vähän jotain kevyempää välissä, mutta nälkä ja ruokahimot vei voiton. Jälkkäriksi otin tilkan makoisaa jälkiruokaviiniä (jonka nimeä en nyt kuolemaksenikaan muista) sekä lakritsitiramisun - naam! Kotiinviemisiksi nappasin vielä pari croisanttia ja macaronsia, joten ainakaan nälkäisenä ei tarvitse tänä yönä käydä nukkumaan...

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat