Yksi Helsingissä asumisen parhaita puolia on ehdottomasti tapahtumat, joita täällä järjestetään. Tai oikeastaan se, että niitä on niin paljon, että jokainen varmasti löytää mieleisensä!

Viime kesänä osallistuin ensimmäistä kertaa Taste of Helsinkiin, ja vaikken mikään gastronominen guru tai sommelier olekaan, tykkäsin tapahtumasta ihan hulluna ja niinpä ostin liput sinne tänäkin vuonna. Mentiin paikalle heti avajaispäivänä torstaina, ja onneksi sää oli tällä kertaa paljon parempi kuin viime vuonna! Säiden puolesta kovin kesäisiin fiiliksiin ei oltu vielä päästy, mutta torstain auringossa alkoi olla jo kesän merkit ilmoilla.

Taste of Helsinki toimii siten, että ostetaan sisäänpääsylippu ja ruokien maksamista varten markkoja. Yksi euro on yksi markka, ja ruoka-annokset maksavat 5-6mk. Annokset ovat sellaisia maistelukokoisia, eli ennen vatsan täyttymistä ehtii maistella useampia eri ruokia. Paikalla on myös viinikojuja ja drinkkibaari!

Itse tykkäsin tänä vuonna eniten Pastorin ceviche-annoksesta, ja kyseiseen raflaan täytyy ehdottomasti mennä lähiaikoina syömään! Myös turkulaisravintola Kaskiksen lohiannos ja Gastrobar Emon tiramisu olivat mieleeni.

Tapahtuma pyörii vielä tänään, eli jos iltapäivälle ei ole mitään ohjelmaa, suosittelen pistäytymään paikan päällä!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat