Käänsin tänään kalenterista uuden sivun ja totesin, että heinäkuuta viedään jo (samaa ei kylläkään voi todeta, jos katsoo ikkunasta ulos). Kesä on todella kiirinyt huimaa vauhtia eteenpäin, mutta onneksi sitä on vielä jäljellä. ;) Kesäkuun vaihtuminen heinäkuuhun herätti minut jotenkin katselemaan loppukesän kisakalenteria sillä silmällä ja vähän päivittämään tulevia tavoitteitani.

Tukholman maraton oli minulle varmaan vuoden ajan se suuri päätavoite, ja koska juoksu ei mennyt niin toivoin, olen kieltämättä haikaillut hieman revanssin perään. Maratonista olen palautunut hyvin, ja hinku kisaamaan on ollut jo aika kova. Hetken jopa pyörittelin mielessä maratonin uusimista lyhyellä aikataululla, mutta lopulta tulin järkiini. Kesä on kuitenkin vasta aluillaan, ja minulle kaikista mukavinta aikaa on nimenomaan se treenivaihe: ei valmistauminen tai palautuminen.

Niinpä hylkäsin haaveet kesämaratonista, ja päätin, että tämän kesän treenaan vaan ja juoksen lyhyitä, 3-10 kilsan kisoja harjoitusmielessä. Kisakalenteristani löytyy ainakin The Summer Run ja Runner´s Twilight, joissa molemissa juoksen varmaankin kympit. Tosin, jos tossu on oikein syönnillään, houkuttelisi juosta jälkimmäisessä puolikas... No, katsotaan nyt. Syksyllä mahdollisuuksia puolikkaalle on sitten useampiakin!

Monet vanhan blogini seuraajat varmaan muistavatkin, kun hehkutin viime kesänä triathlon-innostusta. Innostuksen puuskissani ostaa täräytin paikan puolimatkan triathlonille, joka järjestetään Tahkolla 16.8. Innostusta kesti aikansa, mutta nyt kesää kohden into on valitettavasti hiipunut. Erityisesti tavoitteellinen pyöräily on tuntunut vastenmieliseltä ja en ole saanut tehtyä sitä, no, yhtään. Uintia olen vähän paremmin saanut harjoitettua, mutta en sitäkään mitenkään mahtavasti.

En oikein tiedä, mitä Tahkon kanssa tehdä - tiedän, että jos mitään rengasrikkoja tms. ei tule, pääsen kyllä reissun varmasti läpi. Mitään aikatavoitetta mulla ei olisi tietenkään ja olisi ihan sama, meneekö reissuun seitsemän vai kymmenen tuntia. Se, mikä mua ei houkuta, on vaivan näkeminen höntsäreissun takia ja erityisesti se, että puolimatkan triathlonista palautumiseen menee varmaan se pari viikkoa. En haluaisi palautella vaan tehdä jotain kivaa! :) Olen alkanut vähän kysellä, josko joku haluaisi ostaa Tahko-paikkani, mutta toistaiseksi en vielä ole saanut sitä myytyä. Tämä ratkaisu tuntuu vähän luuseroimiselta, mutta toisaalta tuntuu tyhmältä mennä jonnekin, minne ei yhtään huvita.

Onneksi on olemassa myös lyhyempiä triathlon-kisoja, sillä mielelläni pitäisin ohjelmassani myös jotain muutakin kuin juoksua. Lyhyelle triathlon-matkalle uskaltaisin mennä vähemmälläkin treenillä, ja ehkä sellainen potkisi minua tekemään edes vähän oheisharjoittelua. :) Suunnistuskisoja kävin viime vuonna muutamat, mutta loppuvuodelle en ole yhtään varsinaista kisaa vielä miettinyt.

Loppuvuodelle sain sentään kehitettyä viimein uuden päätavoitteen: ilmoittauduin eilen 26.10. järjestettävälle Frankfurtin maratonille! Kisa ei ollut ainakaan hinnalla pilattu, sillä ilmoittautuminen maksoi vain 65 euroa (minun mittapuussa edukas maratoniksi). Nyt on ainakin jotain, mitä odottaa, vaikka triathlon-hommat eivät toteutuisikaan. :)

Mitä tavoitteita teillä on kesän treenien osalta? :)

(Kuvat syksyltä 2010, jolloin treenasin Santa Monica Collegen maastojuoksujoukkueessa)

Kommentit (3)

Vierailija

Moikka Sanna! Sulla on kiva blogi ja olen seurannut sun blogia jo pitkään (tai oikeastaan edellistä) :) Tykkään seurata tätä bloglovinin kautta mutta nyt bloglovinin listaan uusista postauksista on alkanut ilmestyä kaikki Hyvä terveys -lehden blogien kirjoitukset. Postauksen otsikon yläpuolella lukee kuitenkin sun blogin nimi joten joudun klikkaamaan useimmat auki ennen kuin tiedän mitkä ovat sun postauksia eikä jonkun muun! Todella ärsyttävää kun niitä tulee varmaan lähemmäs 10 päivässä... Toivottavasti ongelma korjaantuu, muuten joudun poistamaan sun blogin bloglovinin kautta seuraamistani blogeista koska siellä menee sivu ihan tukkoon sellaisista postauksista jotka eivät minua kiinnosta :( Olisi kuitenkin kivaa jatkaa blogisi seuraamista bloglovinin kautta, muuten en meinaa muistaa koskaan katsoa onko tullut uusia postauksia. :)

Kivaa kesän jatkoa!

Vierailija

Samansuuntaiset tavoitteet on täälläkin, ensin elämäni eka puolimatkan triathlon Tahkolla (joka jännittää päivä päivältä enemmän, iik!), ja jos jalat kestää niin myöhemmin syksyllä sitten toi Frankfurtin maraton...! Sinne Tahkolle vaan, varmasti aivan mieletön kokemus vaikkei sitä tavoitteellisesti ottaiskaan! :) Sit on hyvä tulevina vuosina lähtee hakemaan aikaakin kun on yks pidempi kisakokemus pohjalla! :)

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Vierailija, kiitos vinkistä! En tiedä, miten tuo Bloglovinin sekoilu on mahdollista, kun vanha blogi ja sen syöte on kokonaan poistettu :(

Vierailija, mä nyt lopulta päädyin myymään Tahko-osallistumisen, myyh!

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat