Vuosi takaperin katsoin erästä jenkkiläistä tv-sarjaa, jossa päähenkilö harrasti hauskannäköistä lajia. Hän kävi joogaamassa, mutta perus matolla köllöttelön sijasta osa liikkeistä tehtiin ilmassa silkkinarun varassa roikkuen! Kyseinen joogan muoto näytti akrobaattisen jännittävältä, ja siitä asti olenkin ajatellut, että jonain päivänä käyn testaamassa sitä.

Minulla kävi hyvä tuuri, sillä yhteistyösalini Esport on pian avaamassa uuden salin Helsingin keskustaan, ja uutukaisen Esport Bristolin ohjelmistosta löytyy nimenomaan AirYogaa. Salin avautumista minun ei kuitenkaan tarvitse odotella, sillä esporttilaiset kutsuivat minut sekä kymmenen lukijaa tutustumaan uuteen saliin sekä testaamaan AirYogaa!

Yhteistreeni järjestetään torstaina 26.2. klo 18.30 alkaen. Ensin tehdään pikku kierros salilla, ja sitten päästäänkin puoleksitoista tunniksi joogailemaan. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita, ja minullekin koko AirYoga-konsepti on ihan uusi. Kuulemma tunti on kuitenkin sen verran kuormittava, että hikitreeniä sen perään ei kaipaa. :)

Tervetuloa siis mukaan haastamaan itsesi AirYogan saloihin! Paikalla on myös Ny Reenataan -blogin Anne ja Ellu sekä heidän lukijoitaan. Kaikille paikalle tulleille on luvassa myös pienet yllätyspussukat. :) Tapahtuma on kaikille maksuton.

Ilmoittautua voit sähköpostiosoitteeseeni sansunblogi ät gmail piste com 19.2. mennessä! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan mahtuu kymmenen ensimmäistä.

Kommentit (1)

Vierailija

Älkää ihmiset lähtekö näihin itämaisiin mietiskelyyn perustuviin lajeihin mukaan. Mielen tyhjentäminen ja mietiskely on vaarallista puuhaa. Näistä lajien harrastajista moni on löytänyt itsensä myöhemmin meediona ottamassa yhteyttä vainajahenkiin ym. epäterveen toiminnan parista.

Tyhjennetty mieli on kuin avoin ovi josta voi tulla sisälle mitä tahansa. melkein kaikki meediot ym. ovat aloittaneen hommansa jonkin itämaisen mietiskelyyn ym. itämaiseen hengellisyyteen perustuvien lajien parissa. He eivät ole silloin ajatelleet rupeavansa jonakin päivänä meedioiksi vaan jotain on tullut mukaan mitä he eivät osannee odottaa.

Joogalla on monta nimeä mutta yhtä samaa kuitenkin kaikki. Samoin ovat nämä itämaiset kamppailulajit. Niissä haetaan myös jotakin henkistä voimaa jota he eivät itsekkään tunne.

Minä uskon Raamatun Jumalaan ja siihen että sieltä löytyy tie totuus ja elämä. Ottakaa itse selville että mikä on tie totuus ja elämä. Sen kun löydätte niin ette eksy pimeisiin puuhiin kuten itämaisessa mietiskelyssä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat