Heippa!
 
Minulla on ilo kutsua teidät jälleen kanssani treenaamaan Esportille! Tällä kertaa yhteistreenit järjestetään Espoon Esport Centerissä, osoitteessa Koivu-Mankkaan tie 3. Itse en ole kyseisessä pisteessä koskaan käynyt, joten huippua päästä treenaamaan teidän kanssa uudessa paikassa.
 
Aikataulu näyttää seuraavalta:

klo 13.50 BodyCombat 30 min

klo 14.25 BodyBalance 30 min 

klo 15.15 AirYogaYin 60 min

Tässä vielä tuntikuvaukset:

BODYCOMBAT® (Les Mills) Itsepuolustuslajeihin perustuva tehotreeni, jonka liikkeet ovat saaneet vaikutteita mm. karatesta, nyrkkeilystä ja tai chi’sta. Tehokas tunti, joka kehittää erityisesti aerobista kuntoa ja antaa haasteita kehon koordinaatiokyvylle.

BODYBALANCE® (Les Mills) Joogaan pohjautuva kehon ja mielen yhdistävä harjoittelumuoto. Tunnilla tehtävät liikkeet kehittävät kehon tasapainoa, voimaa, liikkuvuutta ja rentoutta.

AIR YOGA YIN Rau­hal­li­nen ja sy­vä­ve­nyt­tä­vä yin – har­joi­tus ham­mock –kan­kaan kans­sa, jossa ede­tään rau­hal­li­ses­ti liik­kees­tä toi­seen. Sy­vä­ve­nyt­tä­vät asen­not ham­moc­kin kans­sa hel­pot­ta­vat koh­dis­ta­maan ve­ny­tyk­set vai­vat­to­mas­ti si­de­ku­dok­siin asti. Aloi­ta har­joit­te­lu start – tun­nis­ta, ennen kuin siir­ryt yin – tun­nil­le.

Treenit ovat kaikille maksuttomat, ja voit osallistua joko osalle tunneista tai kaikille. Ilmoittauminen tapahtuu osoitteeseen sansunblogi at gmail piste com su 22.11. mennessä. Ilmoitatko samalla, että mille tunneille osallistut! Ilmoittautuminen on myös sitova.

Tervetuloa vielä kerran kaikille :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat