Heipähei,

vaikka kesää on vielä jäljellä, lomapäivät vähenee ja syksy lähestyy. Tämä tarkoittaa monen kohdalla sitä, että vähän leppoisamman menon jälkeen alkaa treenijalka vipattaa! Nyt olisi hyvä mahdollisuus käynnistellä uutta treenikautta, sillä järjestämme Esportin kanssa yhteistyössä treenitapahtuman Kampin Esportissa.

Tulkaapas siis minun kanssani treenaamaan Kampin Esportiin tiistaina 5.8. klo 15.30 alkaen! Tapahtuman ohjelma on seuraava:

Sali 1 klo 15.30–16.30 Ballet, ohjaaja Janica Rekola

Spinning sali klo 16.40–17.10 RPM 30, ohjaaja Teresa Turhanen

Eli spinningiä ja syksyn uutustunti Ballet olisivat ohjelmassa! :) Ballet-tunti on yhdistelmä balettia ja pilatesta, ja Hot-studiossa pidettävälle tunnille kannattaa ottaa mukaan joogamatto (jos löytyy, saa myös paikan päältä) sekä raikasta vettä. Spinning eli sisäpyöräily on yksi mun suosikkilajeista, ja siinäpä ei muuta tarvitse kuin istahtaa pyörän satulaan ja polkea! Tapahtuma kestää puolitoista tuntia, ja paikalle olisi hyvä saapua viimeistään varttia ennen tapahtuman alkua.

Ilmoittautumisia otan vastaan 2.8. saakka sähköpostiini sansunblogi ät gmail piste com. Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta!

Kommentit (3)

Vierailija

Onkohan se spinning omassa tahdissa, ja saako polkea istualtaan (minulla on kuluneet polvet)? Erehdyin kerran spinning-tunnille, jossa oli minulle liian kova tahti.

Vierailija

Kiitos Sanna mahtavasta blogista! Sitä on kiva, ihana ja piristävä lukea. Erityisesti positiivinen juttu on se, että et ole lähtenyt mukaan minkäänlaiseen maidoton, gluteiiniton, hiilihydraatiton jne. jne. ravintouskonnolle, jossa hehkuttaisit mitä eriskummallisimpien raaka, suprfoodien, jauheiden jne. jne. pitävän sinut kunnossa ja työkykyisenä. Ihanaa kun syöt normaalisti ja herkuttelet. Annat hyvää esimerkkiä :) lisää tuota ja blogiasi. T: Lotta, äiti, lääkäri ja arjen kuntoilija

Sansu
Liittynyt21.5.2013

Vierailija, spinning-tunnilla kyllä omaan tahtiin polkeminen onnistuu halutessaan! Eikä ole pakko ajaa putkelta, jos se tuntuu pahalta, vaan voi pysytellä satulassa :)

Lotta, voi kiitos ihanasta kommentista! Mukava saada positiivista palautetta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat