Kävinpäs tänään hilpaisemassa erittäin helteisen kympin täällä Helsingissä! The Summer Run -niminen rento juoksutapahtuma järjestettiin Hietsussa tänään toista kertaa, ja koska Esport toimi kisan yhteistyökumppanina, sain kutsun juoksemaan.

Fiilikset ennen juoksua oli hyvät, sillä kävin tiistaina juoksemassa kahden mailin kisan ja onnistuin siellä helteestä huolimatta aika hyvin - jaksoin juosta kaksi mailia (3200m ja risat) miltei samaa keskivauhtia kuin keväällä ratakolmosen. Niinpä ajattelin, että tänäänkin kulkisi mukavaan malliin... No, oletukset olivat väärät. ;)

Kävin tekemässä tutut verryttelyt ennen kisaa, ja osallistuin vielä Jussin ohjaamiin verryttelyihin. Oli kyllä jo aika kuuma ennen kisaa, vaikka koetinkin kovasti itselleni hokea, että ei tämä kahdenkymmenen viiden asteen helle nyt niin paha ole. :D Startti oli kahdeltatoista, eli ihan mukavaan aikaan omiin mieltymyksiini nähden.

Juoksu juostiin kahtena viiden kilsan kiekkana, ja reitti kiemurteli Hietaniemen seudussa. Osa oli asvalttia, osa hiekkatietä ja osa hiekkaista nurmea. Reitti oli kiva, mutta aika mutkainen. Reittiä ei oltu mitenkään suljettu, joten juoksimme kävelytiellä ihmisten seassa, mutta tämä ei kyllä mitenkään varsinaisesti haitannut ainakaan minua.

Ensimmäinen kierros meni aika mukavasti - aloitin aika rauhallisesti, ja kun tulin viiden kilsan kohdalle, olin vielä hyvissä voimissa. Toka kiekka alkoi ihan kohtuullisesti, mutta noin kuuden kilsan kohdalla juoksin vahingossa reittiviivoitukseen. :D Onneksi en kaatunut, mutta juoksu meni sekaisin ja hapotuin ylämäkeen ihan hulluna. Pari viimeistä kilsaa meni selkeästi hitaammin, ja teinkin ärsyttävän positive splitin tokalla kiekalla. ;(

Loppuaika 47.24 ei mitenkään mairitellut, sillä jäin ennätyksestäni (43.46) vaikka kuinka! Ei sillä, että ennätyksiä varsinaisesti olisin tavoitellut tuossa kelissä, mutta pieni harmitus kisasta jäi. Mutta eipä se ole niin vakavaa, tuli ainakin hyvä treeni kuumassa kelissä tehtyä! Positiivinen juttu oli kuitenkin se, että tulin kolmanneksi ja sain palkinnoksi ilmaisen ilmoittautumisen mille tahansa My Next Run-sivuston juoksutapahtumaan. :) Juuri eilen katselinkin Espoon rantapuolikasta, ehkäpä laitan sinne ilmon sisään!

Kisan jälkeen on ollut vähän kehno olo, mutta jospa se tästä - pitäisi nimittäin lähteä piknik-hommiin tässä illan päälle! Hyvää viikonloppua kaikille. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat