Tänään oli tarkoitus startata Helsinki Central Park Runissa ja juosta pitkästä aikaa vitonen. Juoksufiilikset eivät reissun jälkeen ole olleet mitkään mahtavat, ja välillä on jopa tuntunut, että kevään aikana hankittu kunto on kadonnut kuin tuhka tuuleen. En ole kuitenkaan jaksanut masentua piilottelevasta kunnosta, vaan olen jatkanut treenejä tuntuman mukaan, ja ilmoittautumisen vitosellekin tein ihan hyvillä mielin. Kisat kun on niitä parhaita treenejä!

Aamulla kuitenkin heräsin ikäväntuntoisen vatsan - ja kieltämättä pienen motivaatiopulan - kourissa. Homma ei helpottanut aamupalan nauttimisella, ja kun aikaa bussin lähtöön oli enää vartti, tein päätöksen kotiin jäämisestä. Mulle on välillä hankalaa tehdä suunnitelmanmuutoksia viime hetkellä, mutta en vaan jaksanut motivoida itseäni lähtemään matkaan vatsaani kuullostellen, vaikka todennäköisesti kaikki olisikin mennyt ihan hyvin.

Niinpä jäin sitten kotiin, köllimään ja pitämään sadetta. Hassua, miten sitä on rutinoitunut ihan kummallisiin juttuihin, kuten vaikkapa viikonloppuaamupäivisin urheilemiseen! Tykkään juosta viikonloppuisin mieluummin aamulla kuin illalla, ja se rytmittää päivän omalla tavallaan. Nyt, kun treeni jäi puuttumaan, aamupäivään mahtui paljon muuta.

Poikamiestyttöboksini kaipasi kieltämättä pientä siivousta reissun jäljiltä. Mulla on ärsyttävä tapa jättää tavaroita lojumaan niille sijoilleen, minkä vuoksi kämppä ei näytä ikinä siisteyden tyyssijalta! Ehkä jonain ihmeellisenä päivänä otan teille kuvia kämpästä, kun saan tämän tarpeeksi siistiksi. Onneksi jotain vaimogeenejä mulla on, sillä aamupäivän aikana leivoin kakun ja tein lasagnettea. :)

Olo parani yllättäen alkuillasta, ja niinpä päätin lähteä testaamaan juoksua itsekseni. Ihan kivan treenin sain lopulta Eläintarhan kentällä tehtyä, ja olipa mukava tulla lenkiltä kotiin, kun ihana ruoka odotti valmiina!

Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat