Heippa,

ja kivaa torstaita kaikille! Viikko on hurahtanut jotenkin ihan uskomattoman nopeaa ohitse, ja tuntuu ihan tosi oudolta, että huomenna on taas perjantai. No, univelkaa on kertynyt taas siihen malliin, että viikonloppu tulee kyllä ihan oikeaan saumaan.

Yksi syy viikon ohihurahtamiseen lienee tiistainen 24h-työvuoro. Kun paiskii ensin yhden vuorokauden töitä ja käyttää seuraavan päivän siitä toipumiseen, päivät kulkee kieltämättä aika äkkiä ohitse. Alan pikku hiljaa tottua noihin megavuoroihin, eikä valvominen tunnu enää niin ahdistavalta ajatukselta kuin vielä alkusyksystä. Valitettavasti olen ihan yhtä tööt työvuoron jälkeen, siihen ei tunnu vaikuttavan mikään totuttelu.

Eilisen työvuoron jälkeen vedin neljä tuntia unta palloon, ja sen jälkeen aloitin päivistyksen jälkeisen päivän ihan uudenlaisella tavalla: kello kahden aamiaisella Tin Tin Tangossa! Tin Tin Tango sijaitsee aika lähellä mun kämppää ja mikä parasta, tarjoilee aamiasta mihin kellonlyömään tahansa. Croissantti, sämpylä, kananmuna, jugurtti ja neljä kuppia kahvia - niiden jälkeen olin kuin uusi ihminen. :)

Ihan kivutonta vuorosta toipuminen ei kuitenkaan ollut, ja olin vielä tänään ihan superväsy. Olin ilmoittautunut Pirkkolaan kolmen kilsan maastojuoksukisaan, mutta päivällä jo päätin, etten mene väsyneenä mihinkään kisaan raastamaan vaan jään kotiin makaamaan peiton alle. Olo kuitenkin virkostui töiden jälkeen, ja niinpä hyppäsin bussiin ja läksin Pirkkolaan.

Juoksuvire ei tuntunut miltään maanmainiolta alkuverkoissa ja räntääkin tuli inhottavasti naamaan. Kevyt avaus kuitekin kannatti, eikä juoksu tuntunut hirveältä raastolta kuin ihan viime metreillä vasta! Onnistuin juoksemaan nousujohteisesti, tuloksena uusi reittienkka ja voitto arkkivihollisestani Timosta. ;)

Mutta nyt yöpuulle, että huomenna jaksaa!

Kommentit (3)

Vierailija

Onneks olkoon juoksusta:) Ihanaa Joulun aikaa sinulle ja omaisillesi:) Kohta onkin jos uus vuosi, jihuu:)

-liisa

Vierailija

Heippa Sansu:) Oikein ihanaa joulun aikaa ja virkistymistä, urheilua ja lepoa ja rakkaiden seuraa sinulle ja hyvää alkavaa uutta vuotta myös:)!  Liisa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat