Blogitaukoni venyi odotettua pidemmäksi, sillä viimeiset päivät Suomessa olivat niin hektiset, että minulla ei ollut toivoakaan ehtiä koneelle. Toisaalta oli myös mukava nauttia viimeisistä päivistä ilman paineita blogista. Lopulta tuli myös aika kiire lähteä matkaan, joten viime hetken päivitykset jäivät tekemättä.

Viimeiset päivät Suomessa olivat ihanat: kävimme syömässä kavereiden kanssa, grillasimme, saunoimme ja vielä viimeisenä työpäivänämme yhteislenkkeilimme työporukan kanssa. Perjantaina suuntasin vielä Poriin jazzeille! Lentokentällä kyllä vähän harmitti jättää aurinkoinen ja kesäinen Suomi taakseen - vielä pari viikkoa olisi ollut kiva nauttia Suomen kesästä!

Saavuimme Kapkaupunkiin sunnuntai-iltana kahdeksan aikaan ja otimme taksin suoraan uudelle asunnollemme. Muutimme tosiaan Greenpointin, lähelle merta ja keskustaa, mutta vähän kauemmaksi yliopistosta. Vielä pidempi koulumatka ei ole rasittanut, sillä olemme päässet kulkemaan koululle kätevästi kimppakyydillä. Jo näiden kahden päivän jälkeen rakastan Greenpointia: edessä aukeaa vehreä Greenpoint Park, rantaan on matkaa vajaan kilometrin verran, ja parinkymmenen metrin päässä sijaitsee mun suosikkikauppa sekä ihania ravintoloita ja kahviloita!

Kapkapunkiin siirtyminen meni siis melkoisella rytäkällä, ja olo on vähän sellainen, kuin olisin vaan teleportannut itseni johonkin toiseen elämään. Yhtäkkiä ollaankin taas luennoilla, nähdään paikallisia kavereita, käydään tutuissa kaupoissa, eletään ihan niin kuin ennenkin... En osaa selittää, mutta tuntuu vaan jotenkin niin hassulta vaihtaa niin nopeasti maisemaa!

Koulu on nyt alussa aika rankkaa, sillä meillä on käynnissä ns. blokkiviikot, joiden aikana opetetaan noin puolet kurssin sisällöstä. Tämä viikko istutaan luennoilla kasista neljään, ja kieltämättä loppupäivän aikana alkaa olla vähän vaikeuksia omaksua tietoa! Mun ensimmäinen kurssi on terveystaloustieteiden kurssi, joka on ollut tähän saakka tosi mielenkiintoinen, mutta aika raskas. Onneksi ensi viikko on vapaa blokeista, niin ehtii vähän sulattelemaan - niin opiskeluja kuin maisemanvaihdosta!

Tällaisia kuulumisia tänne puolen palloa - pyrin pääsemään normaaliin bloggailurytmiin piakkoin, jahka elämä tästä vähän normalisoituu! :)

(Kuvat viimeiseltä viikolta Suomesta)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat