Heippa,

ja mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Mun piti tulla päivittelemään treenikoostetta tänne, mutta jotenkin ei yhtään innostanut niiden postailu. Niinpä ajattelin, että pakkokos niistä on nyt kirjoitella, ehkä hyvä on rikkoa vähän rutiineja niin kuin viime viikolla uhosin ja kirjoitella sitä, mitä huvittaa!

Mun arki on ollut jotenkin erilaista viime viikkoina, ja täytyy tunnustaa, että blogi on jäänyt vähän taka-alalle. Kirjoitusfiiliksiä olisi, mutta välillä olen koneen äärellä niin hassuihin aikoihin, ettei postausta jaksa enää alkaa vääntää. Kun ennen mietin aika tarkkaankin, että milloin ehdin istumaan koneen äärelle kirjoittamaan, nyt elelen enemmän fiilispohjalta. Suunniteltu bloggailutuokio saattaakin muuttua iltateeksi ystävän kanssa tai leffan katseluksi ja sohvalla loikoiluksi. Olen ehkä huonompi bloggaaja, mutta ainakin välillä onnellisempi ihminen. ;)

Alkaneen viikon myötä hätkähdin siihen faktaan, että käsillä on todella jo vuoden viimeinen kuukausi ja joulu lähestyy kovaa vauhtia! Ostin pari viikkoa sitten Partiolaisten joulukalenterin, mutta se nököttää vielä kääreissään lipastonlaatikossa - tämä kertonee jotain mun jouluorientoitumisesta. Kai olen vielä sen verran pohjoisen tyttöjä, että joulukuu ilman lunta ei tunnu oikein joulukuulta (vaikka itse asiassa aika monta vähälumista joulukuun alkua olen pohjoisemmassa viettänyt). Jouluvalot sain sentään viritettyä, ehkä mä huomenna korkkaan sen kalenterin!

Joulun lähestymisen myötä tulee vääjämättä mieleen vuoden vaihtuminen. Enpä olisi vielä vuosi sitten osannut kuvitella, että millaisissa merkeissä tämä vuosi tulisi vaihtumaan. Tavallaan aika surullista, mutta toisaalta aika kutkuttavaa - näillä näkymin kilistelen laseja uuden vuoden aattona Lontoossa, luoja ties missä vuoden päästä? Elämä on oikeastaan aika kiva seikkailu. :)

(kuvituksena satunnaisia räpsyjä tiistai-illaltani)

Kommentit (2)

Vierailija

Heippa:)!Ei kannata ottaa stressiä, paineita, hyvä että olet voinut olla rennommin:) tsemiä ja mukavaa joulukuun aikaa:)!

-liisa

Vierailija

Hei! Kiitos kivasta blogista! :)
Vuosi sitten näihin aikoihin olin aika lailla samassa tilanteessa, kun sinä nyt. Oli sellainen olo, että nyt on ihan kaikki auki, ja samaan aikaan oli juuri tuo kuvailemasi suru mutta myös jännitys tulevasta. Nyt, vuosi eteenpäin, olen taas aivan erilaisessa elämäntilanteessa, enkä kyllä vuosi sitten olisi uskonut, että tässä ollaan! Aina kun jotain päättyy, tulee tilaa jollekin uudelle :)
Ihanaa joulunodotusta sinulle!

 

Ilona

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat