Heippa,

ja hauskaa lauantaita! Täällä Helsingissä sää on ollut mitä mainioin, ja tämä viikonloppu kannattaa kyllä ehdottomasti hyödyntää ulkoillen. Itse kävin tuossa heittämässä 26 kilsan pitkiksen ihanassa auringonpaisteessa, ja näköjään aurinko oli vielä sen verran voimakas, että onnistuin saamaan sääriini kunnon shortsirajat!

Lenkin aikana kävin mielessäni läpi lempijuoksureittejäni täällä Helsingissä, ja päädyin sitten naputtelemaan suosikkilenkkini postaukseksi asti. Tässäpä siis lenkkireittivinkkini helsinkiläisille ja mikseipä myös täällä vieraileville!

1. Keskuspuisto

Listan ykkösenä tulee ehdottomasti Keskuspuisto, joka nimestään huolimatta ei kyllä ole mikään puisto vaan kunnon metsä. On mahtavaa päästä viiden minuutin juoksemisen jälkeen metsän rauhaan Mannerheimintien hälystä! Erityisesti pitkikset on kiva tehdä Keskuspuistossa, sillä matkan varrelle sattuu useampia juoma- ja vessamahdollisuuksia. :D

2. Meilahti-Hietsu-Ruoholahti-Töölönlahti

Merellinen reitti Meikusta Hietsun kautta Ruoholahteen ja baanaa pitkin Töölönlahdelle on yksi suosikeistani. Reitistä saa 8-11 kilsan mittaisen, vähän sen mukaan, että miten lenkkiä modifioi. Merimaisemissa on jotenkin tosi rentouttavaa juosta.

3. Eläintarhan kenttä

Tämä ei ole mikään varsinainen reitti, mutta koska tykkään legendaarisella Eltsun kentällä niin kovasti treenata, on Eltsu pakko mainita! Jos ohjelmassa on vetoja, suuntaan tekemään ne Eltsuun.

4. Töölönlahti-Katajanokka-Kaivopuisto

Kun juoksee Kruunuhaasta päin Katajanokkaan, sielu suorastaan rauhoittuu, kun katselee kaunista arkkitehtuuria. :) Kaivopuistossa ja Eiran rannassa on ihanaa juosta varsinkin aurinkoisella säällä ja katsella ohilipuvia laivoja.

5. Meilahti-Kuusisaari-Lehtisaari-Lauttasaari

Yksi lempparipitkiksistäni kulkee Meilahdesta Kuusisaaren ja Lehtisaaren kautta Lauttasaareen. Todella viehättävä reitti! Lauttasaaresta juoksen usein vielä Etelärannan kautta kotiin.

Mitkä ovat teidän suosikkireittejänne?

Kommentit (1)

Vierailija

Keskuspuisto on ehdottomasti lemppareitani myös! Pitääpä kokeilla tuota Meikku- Hietsu- Ruoholahti reittiä  :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat