Pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta: loppuviikko meni ohi ihan hurjaa vauhtia, enkä välillä torstai - sunnuntai meinannut ehtiä kunnolla istahtamaan missään vaiheessa. Onneksi tämän illan olen saanut ottaa iisisti, ja veikkaan, että höyhensaaret kutsuvat mua kohtapuoliin.

Viikonloppuna minua piti kiireisenä hyvän ystäväni polttarit, jotka starttasivat jo kuuden aikaan perjantai-iltana. Olin kieltämättä aika kuollut ekasta lomanjälkeisestä työviikosta, mutta pikku lenkki ja kipollinen kahvia siivittivät mut kohtalaiseen polttaritunnelmaan. Ensimmäinen actionpläjäys oli espanjalaisbändin keikka Tokoin rannassa. En tuntenut bändiä entuudestaan, mutta keikka oli ihan huikea ja tanssin itseni ihan totaaliseen hikeen!

Lauantai-aamu alkoi brunssilla ja juoruilulla. Brunssin jälkeen ohjelmassa oli tankotanssia, joka oli muuten tosi kivaa - pakko kokeilla joskus uudelleen! Tanssimasta suunnattiin Fazerille ja kaupunkisuunnistamaan, ja lopulta ajeltiin mökkeilemään Serenaan. Mökillä sitten nautiskelimme kuohuvatastingistä ja rapujuhlista, ja yöllä vielä valmistelimme morsiamen avioliiton satamaan morsiussaunomalla.

Kaiken touhuamisen, menemisen ja sosialisoinnin jälkeen takki on tänään kieltämättä ollut aika tyhjä. Kävin vähän juoksemassa aurinkoisessa kaivarissa, ja illalla ollaan vaan oleiltu poikakaverin kanssa. Ensi viikollakin tulee olemaan kaikenlaista ohjelmaa poikakaverin vaihtokaverin tullessa kylään, joten pitää nyt nauttia näistä hiljaisista illoista ihan varastoon. :)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Apple a Day on nuoren lääkärin blogi treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta.

Ota yhteyttä:
sansunblogi@gmail.com.

Seuraa minua Facebookissa.

Seuraa minua Bloglovinissa.

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat